Blog posts

Chocolate chip cookies med havsalt og olivenolje

Chocolate chip cookies med havsalt og olivenolje

Bakverk, Kaker / dessert

image

Enhver pappa med respekt for seg selv må ha en oppskrift på chocolate chip cookies liggende på lur😉 Her er min.

Dommen: “syyyykt gode”!  Sevastianos & co

Ingredienser:

  • 6 ss usaltet, romtemperert smør
  • 2 ss god olivenolje
  • 1 stort egg. Romtemperert
  • 3/4 kopp brunt sukker
  • 1/4 kopp lyst sukker
  • 1/2 ts salt
  • 1 ts vanilje ekstrakt
  • 1/2 ts bakepulver
  • 1 1/3 kopp glutenfritt mel
  • 1/2 kopp hakket, mørk glf sjokolade
  • Havsalt til “topping”

Forvarm ovnen til 180 c. Kle en bakeplate med bakepapir. Bland smør, olivenolje, egg, sukker, salt og vaniljeekstrakt i en bakebolle. Rør inn mel og bakepulver til du har en fin, jevn deig.  Tilslutt rører du inn grovhakket sjokolade. Bruk en teskje og legg deig på bakepapiret med ett par cm mellom hver kjeks. Husk at de flyter ut i varmen.

Stekes i ca 12 minutter, eller til de har en fin gyllen farge. Avkjøl, å strø over havsalt.

PS: Før vi rakk å ta bilde av de ferdige kjeksene var det noen som hadde spist de opp….

Lykke til!

Pappa’n til Sevastianos😉

 

About the author

Aktiv, matglad familie som lager glutenfri mat grunnet Sevastianos på 9 år med cøliaki.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *