Blog posts

Egg- og baconmuffins

Egg- og baconmuffins

Frokost, Helg, Matpakketips
Egg-og bacon muffins

Egg-og bacon muffins er vel egentlig den ultimate helgefrokosten, men de passer like godt i matpakken som til frokost/brunsj og lunsj.

Du trenger:

  • 6 egg
  • 6 skiver bacon
  • noen skiver glutenfritt brød. Gjerne litt tørt
  • olivenolje/ salt og pepper

Pensle muffinsbrettet med olje. Bruk ett glass til å stikke ut sirkler av brødet. Legg de nederst i formen og legg baconskivene langs med kanten av formen. Knekk ett egg i hver form. Strø på med salt og nykvernet pepper.

Bak de i ovnen i ca 15 min på 200 C

Tips: Disse kan du fint lage kvelden før å sende med i matpakken dagen etter.

#pappapoeng

egg-og bacon muffins
egg-og bacon muffins
egg- og bacon muffins

Lykke til!

Pappa´n til Sevastianos

#pappautengluten #kapersoliven #glutenfri #matpakke #matpakketips #egg #bacon #muffins #aktiv #matglad #pappa #utengluten #cøliaki #cøliakiforeningen #matbloggsentralen #allerglutenfritt #godtno #nrkmat #glutenfritt #kosthold #marathon #running #daddy #cooking  #glutenfree #food #desserts #cake #celiac

About the author

Aktiv, matglad familie som lager glutenfri mat grunnet Sevastianos på 9 år med cøliaki.

3 Comments

  1. Maya
    18/10/2017 at 11:48
    Reply

    Hvordan oppbevarer du de fra kvelden til morningen?

    Maya

    • admin
      19/10/2017 at 06:05

      Hei Maya:) I kjøleskapet natten over. Husk at du kan lage de som omelett også, du kan da droppe brødet i bunnen og fylle de med ost/ skinke /grønnsaker m.m. Lykke til:)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *