Pappa uten gluten

Enkel Blåbærpai med glf havregryn

Denne er veldig enkel ( rask) å lage og den smaker utrolig godt. Spesielt godt er det med crunchy havregryn på toppen.

image

Du trenger;

  • 200 g frosne blåbær ( vi brukte mormor’s selvplukkede)
  • 1 ss sukker
  • 1 ss glutenfritt mel
  • 0,5 dl vann

 

  • 40 g glutenfrie havregryn
  • 1 ss sukker
  • 20 g ekte smør

Ha blåbær, sukker og vann i en kjele. Kok opp under omrøring, og la det koke ett par minutter. Ta kjelen av platen å tilsett 1 ss mel. Vispes inn. Den skal tykne.

Smelt smøret i en stekepanne & tilsett sukker og havregryn. Stekes under omrøring på middels varme til det får en fin jevn farge.

Ha blåbærblandingen over i former som toppes med havregryn.

Husk at sukker kan erstattes med sukrin eller annet søtningsmiddel.

Stekes på 175-180c i ca 15 min.

Godt, enkelt & sunt!

Lykke til!

Pappa’n til Sevastianos 😉

 

One Response

  1. Pingback: Homepage

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You Might Also Enjoy

Glutenfri cannelloni med kjøttfyll

, ,

Glutenfrie Dumlekjeks

Glutenfri sjokoladekake med godis til halloween

Glutenfrie frokostpannekaker

Cous cous salat med halloumi, rødbeter & mynte

Glutenfri grov pai med fetaost og spinat

NYHETSBREV

Skriv deg på vårt nyhetsbrev og få oppskrifter, tips og informasjon om nye produkter, tilbud og rabatter, rett i innboksen.