Blog posts

Enkel indisk gryte

Enkel indisk gryte

Helg, Matpakketips

Denne indiske gryta passer like bra for små og store. Vi tok det litt rolig på chillien men akkurat nok til at vi voksene ble fornøyd også.

Du trenger;

  • Kyllingfileter
  • kikerter. Legges i bløt kvelden før eller kjøp ferdige på boks.
  • Paprika
  • Kokos melk
  • koriander/ chilli/mynte/ hvitløk
  • Yoghurt naturell
  • Honning
  • 1 glass med tikka masala.
  • Papadums. Inneholder ikke gluten.
  • Ris

Skjær opp kyllingfileter i skiver. Varm pannen og fres opp hvitløk, hakket koriander og chili.

image

 

 

 

Tilsett kyllingen og paprika. Stek til den får en gyllen farge.

image

 

 

Tilsett kikerter, kokosmelk og tikka masala. La det koke i ca 20 min. I mellomtiden lager du mynte raita og koker risen.

image

Mynte raita;

  • Ha yoghurt naturel i en bolle
  • Tilsett 1 ss honning
  • Hakket mynte

kjøles i kjøleskapet.

image

Sett ovnene på 250 grader. Pensle papadumsene med olje på begge sider og legg de på bakepapir på stekebrettet. Stekes varm ovn i ca 2 min.

image

Velbekomme!

Yiannis & Sevastianos

 

 

About the author

Aktiv, matglad familie som lager glutenfri mat grunnet Sevastianos på 9 år med cøliaki.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *