by

Frityrstekt blekksprut

frityrstekt blekksprut

Frityrstekt blekksprut, eller kalamari,  spiser vi alltid når vi er i Hellas. Heldigvis har vi funnet ett sted som lager dette glutenfritt for oss. Dette er nemlig noe av det beste Sevastianos vet om.

Det beste er selvfølgelig å få servert blekksprut rett fra sjøen, men du kan finne det i  noen dagligvare fortetninger hjemme også.

Du skjærer opp blekkspruten (akkar) i skiver og vender de i glutenfritt mel. Deretter har du skivene / ringene i en stekepanne med olje i.

Stek på høy temperatur å legg de over på en tallerken med kjøkkenpapir slik at overflødig olje renner av.

Server straks og med litt sitron over.

Lykke til!

Pappa´n til Sevastianos

 

frityrstekt blekksprut
pappautengluten.no

#pappautengluten #kapersoliven #glutenfri #sommer #ferie #hellas  #blekksprut #aktiv #matglad #pappa #utengluten #cøliaki #cøliakiforeningen #matbloggsentralen #allersglutenfritt #matprat #matstart #godtno #marathon #running #daddy #cooking #homemade #glutenfree #food #celiac #summer #holiday #greece

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *