by

Glutenfire breadsticks av brødrester

Glutenfrie breadsticks

Har du brødrester liggende er de perfekte til å lage breadsticks av. Det glutenfrie brødet holder ikke alltid mange dagene på kjøkkenbenken så da kan dette være en lur måte å bruke opp brødet på.

Tips: Dette kan brukes som krutonger i salater også. Skjær da brødet i terninger.

Du trenger:

  • Brød skåret i staver
  • God olivenolje
  • Parmesan
  • Salt/pepper/oregano

Legg brødet på ett bakepapir og ha godt med olivenolje over. Dryss over salt/pepper/oregano å bland det godt sammen. Ha over revet parmesan, og sett det i ovnen. Stekes i forvarmet på 220 C i ca 8-10 minutter. Avkjøles på rist.

Kan brukes som tilbehør på tapas-bordet eller i supper og salater.

 

Legg brødrestene på ett bakepapir
Legg brødrestene på ett bakepapir
Ha godt med olivenolje over
Ha godt med olivenolje over
Dryss revet parmesan over
Dryss revet parmesan over
Bon appetit !
Bon appetit !

Lykke til!

Pappa´n til Sevastianos

#pappautengluten #kapersoliven #glutenfrie #breadsticks #grissini #aktiv #matglad #pappa #utengluten #cøliaki #cøliakiforeningen #matprat #nrkmat #matpaabordet #godtno #marathon #running #daddy #cooking #glutenfree #homemade #food #celiac

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *