by

Glutenfri pasta med scampi, tomater og basilikum

glutenfri pasta med scampi

I dag får dere oppskriften på en super enkel glutenfri pasta med scampi. Med scampi, tomat , basillikum og hvitløk garanterer jeg en smak av Italia. At du lager denne på under 30 minutter er heller ikke feil:)

Du trenger:

  • 1 boks hermetiske, hakkede tomater
  • 1-2 fedd hvitløk
  • 250 gr scampi (ferdig renset)
  • 1 neve finhakket basillikum
  • 6-8 cherytomater
  • 2 ss god olivenolje
  • 4 ss hvitvin (kan sløyfes)
  • salt/pepper etter smak
  • 1 pk barilla glutenfri spagetti
  • 1 ss smør

Olivenolje til steking.

Kjør boks tomater, basilikum og olivenolje i en kjøkkenmaskin. Varm opp olivenolje i en tykkbunnet stekepanne og fres scampiene sammen med hvitløk på middels høy varme. Ha i cherrytomater og fres videre i ett minutt eller to. Ha i tomatsausen og hvitvin, kok videre på svak varme i ca 5 minutter.

Kok opp vann med en ts salt og kok pasta som anvist på pakken. Hell av vannet og rør inn en ss smør.

Bland sammen pasta og pastasausen å server straks.

Lykke til!

Pappa´n til Sevastianos

 

 

Enkel og god glutenfri pasta med scampi lager du på under 30 minutter
glutenfri pasta med scampi
enkel glutenfri pasta med scampi, tomater og basillikum
glutenfri pasta med scampi

#pappautengluten #kapersoliven #glutenfri #pasta #scampi #middag #middagstips #aktiv #matglad #pappa #utengluten #matfrabunnen #hjemmelaget #cøliaki #cøliakiforeningen #matbloggsentralen #godtno #allersglutenfritt #marathon #running #daddy #cooking #homemade #glutenfree #food #seafood #spagetti #celiac

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *