by

Glutenfri schnitzel laget med cornflakes

pappautengluten

Schnitzel laget med glutenfri cornflakes er definitivt en hit hos barna. Det går dessuten raskt og er enkelt å tilberede. Du kan bruke både kylling og svin til denne oppskriften. Dersom du ikke ønsker å banke ut kjøttet selv kan du kjøpe tynnskåret filet av svin.

Til 4 personer trenger du :

  • 500 gr tynnskåret nakkefilet
  • 50 gr glutenfri cornflakes. Du kan også bruke 2 glutenfrie knekkebrød
  • 1 egg
  • Salt/pepper etter smak
  • Olivenolje til steking

Bruk en mikser til å male cornflakes/knekkebrød til mel. Ha melet i en skål sammen med salt og pepper. Pisk ett egg i en annen skål. Vend kjøttet i pisket egg først og deretter i melet.

Stekes i olje på begge sider i ca 3 minutter. La kjøttet renne av seg overflødig olje på ett bakepapir.

Serveres med sitron og kokte/stekte poteter.

Tips: bruk Jytte´s teff flakes
Tips: bruk Jytte´s teff flakes
Vend kjøttet i pisket egg
Vend kjøttet i pisket egg
så i cornflakes blandingen
så i cornflakes blandingen
La kjøttet renne av seg på ett bakepapir
La kjøttet renne av seg på ett bakepapir

Lykke til!

Pappa´n til Sevastianos

#pappautengluten #kapersoliven #glutenfri #schnitzel #aktiv #matglad #pappa #utengluten #cøliaki #cøliakiforeningen #matprat #godtno #nrkmat #matpaabordet #marathon #running #daddy #cooking #homemade #glutenfree 3food #celiac

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *