Blog posts

Glutenfri schnitzel laget med cornflakes

Glutenfri schnitzel laget med cornflakes

Middag på under 30 minutter, Middagstips
pappautengluten

Schnitzel laget med glutenfri cornflakes er definitivt en hit hos barna. Det går dessuten raskt og er enkelt å tilberede. Du kan bruke både kylling og svin til denne oppskriften. Dersom du ikke ønsker å banke ut kjøttet selv kan du kjøpe tynnskåret filet av svin.

Til 4 personer trenger du :

  • 500 gr tynnskåret nakkefilet
  • 50 gr glutenfri cornflakes. Du kan også bruke 2 glutenfrie knekkebrød
  • 1 egg
  • Salt/pepper etter smak
  • Olivenolje til steking

Bruk en mikser til å male cornflakes/knekkebrød til mel. Ha melet i en skål sammen med salt og pepper. Pisk ett egg i en annen skål. Vend kjøttet i pisket egg først og deretter i melet.

Stekes i olje på begge sider i ca 3 minutter. La kjøttet renne av seg overflødig olje på ett bakepapir.

Serveres med sitron og kokte/stekte poteter.

Tips: bruk Jytte´s teff flakes
Tips: bruk Jytte´s teff flakes
Vend kjøttet i pisket egg
Vend kjøttet i pisket egg
så i cornflakes blandingen
så i cornflakes blandingen
La kjøttet renne av seg på ett bakepapir
La kjøttet renne av seg på ett bakepapir

Lykke til!

Pappa´n til Sevastianos

#pappautengluten #kapersoliven #glutenfri #schnitzel #aktiv #matglad #pappa #utengluten #cøliaki #cøliakiforeningen #matprat #godtno #nrkmat #matpaabordet #marathon #running #daddy #cooking #homemade #glutenfree 3food #celiac

About the author

Aktiv, matglad familie som lager glutenfri mat grunnet Sevastianos på 9 år med cøliaki.

1 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *