Blog posts

Glutenfri schnitzel . Middag på 1-2-3

Glutenfri schnitzel . Middag på 1-2-3

Middag på under 30 minutter, Middagstips
Glutenfri schnitzel

Glutenfri schnitzel er et kjempegodt og populært middagstips som går rett hjem hos barna. Det går dessuten raskt og er enkelt å tilberede. Du kan bruke både kylling, fisk eller svin til denne oppskriften. Dersom du ikke ønsker å banke ut kjøttet selv kan du kjøpe tynnskåret filet av svin.

Du trenger :

  • 4-5 stk tynnskåret svinefilet
  • 3 glutenfri knekkebrød
  • 3 ss glutenfritt lyst mel
  • 1 egg
  • Salt/pepper etter smak
  • Olivenolje til steking

Tips: bruk glutenfrie cornflakes til paneringen. Oppskrift og fremgangsmåte på glutenfri schnitzel med cornflakes finner du her

Bruk en blender til å male knekkebrød til mel. Ha melet i en skål sammen med salt og pepper. Pisk ett egg i en annen skål. Vend kjøttet i pisket egg først og deretter i melet.

Stekes i olje på begge sider i ca 3 minutter. La kjøttet renne av seg overflødig olje på ett bakepapir.

Serveres med sitron og kokte/stekte poteter eller ris.

Glutenfri schnitzel
Glutenfri schnitzel
Glutenfri schnitzel
Lykke til! Pappa´n til Sevastianos #pappautengluten #kapersoliven #glutenfri #schnitzel #aktiv #matglad #pappa #utengluten #cøliaki #cøliakiforeningen #matprat #godtno #nrkmat #matpaabordet #marathon #running #daddy #cooking #homemade #glutenfree #food #celiac

About the author

Aktiv, matglad familie som lager glutenfri mat grunnet Sevastianos på 9 år med cøliaki.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *