by

Glutenfri sjokolademousse

glutenfri sjokolademousse

Glutenfri sjokolademousse

Du trenger (6 porsjoner): 

  • 2 dl kremfløte
  • 150 gr kokesjokolade
  • 4 stk eggeplomme
  • 2 stk eggehvite
  • 100 gr melis

Pisk fløte til en luftig krem å sett den kjølig. Smelt sjokoladen over et vannbad. Bruk lav temperatur og rør litt i den underveis.
Stivpisk eggehvitene med melis. Bland forsiktig sammen den smeltede sjokoladen med eggeplommene, vend inn krem og til slutt de stivpiskede eggehvitene.
Ha sjokolademoussen i porsjonsformer.

Settes kjølig i minst 2 timer før servering.

Server sammen med litt pisket krem, revet sjokolade og bringebær.

 

Sjokolade til glutenfri sjokolademousse
glutenfri sjokolademousse

Lykke til!

Pappa'n til Sevastianos 

#pappautengluten #kapersoliven #glutenfri #sjokolademousse #glutenfree #chocolatemousse #matbloggsentralen #nrkmat #aktiv #matglad #pappa #utengluten #glutenfreelife #chocolate #økologisk #cøliaki #celiac #ncfu #cøliakiforeningen  #godtno 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *