Blog posts

Glutenfrie bananmuffins

Bakverk, Kaker / dessert

image

Du trenger;

  • 50 g smør
  • 2  modne bananer
  • 150 g sukker
  • 1 egg
  • 1 ts vaniljesukker
  • 1 ts bakepulver
  • 250 glutenfritt mel
  • melisdryss til pynt

Smelt smør og avkjøl.  Mos bananene og vend inn sukker, vaniljesukker, smøret og ett sammenpisket egg. Sikt i glutenfri lys melblanding, bakepulver og bland sammen

Sett doble papirformer utover på en stekeplate og fyll deigen i formene ved hjelp av to spiseskjeer. Stek muffinsene midt i ovnen ved 200°C i 10 min. Avkjøl og sikt over melis.

Lykke til!

Pappa’n til Sevastianos 😉

Kilde; Det søte liv

 

About the author

Aktiv, matglad familie som lager glutenfri mat grunnet Sevastianos på 9 år med cøliaki.

2 Comments

  1. Hilde
    31/10/2017 at 11:08
    Reply

    Glutenfrie muffines med hvetemel. Haha….

    • admin
      31/10/2017 at 11:16

      My god..:) Bare å legge seg flat! Rettet opp i nå. Takk!!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *