by

Glutenfrie hamburgerbrød

Glutenfrie hamburgerbrød

Disse glutenfrie hamburgerbrødene ble luftige og veldig gode. Lette å lage er de og. Anbefales!

Til ca 8 glutenfrie hamburgerbrød trenger du:

2,5 dl melk
1 dl vann
1 ss sukker
1 ts salt
1 pose tørrgjær
500 gram glutenfri lys melblanding. Semper
50 gram smør
Sesamfrø
Vann til pensling
Ha alle de tørre ingrediensene i en bakebolle. Smelt smøret og bland det sammen med vannet og melken. Bland alle ingrediensene sammen og kna godt til du får en smidig deig. Bruk gjerne en kjøkkenmaskin.

Sett deigen på et lunt sted og la heve under ett kjøkkenhåndkle i 30-60 minutter.

Ha deigen på melet underlag og del den i 8 seler. Trill ut til boller som du trykker flate.. La brødene etterheve i ca 30 minutter. Pensle brødene med lunkent vann å strø på sesamfrø.

Stek brødene i 10-12 minutter på 220C. Avkjøl brødene på rist.

Lykke til!

Pappa´n til Sevastianos

#pappautengluten #glutenfrie #hamburgerbrød Aktiv #matglad #pappa #utengluten #cøliaki #cøliakiforeningen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *