by

Glutenfrie horn

glutenfrie horn

I dag deler jeg en "gammel" oppskrift på verdens beste, glutenfrie ostehorn.

Disse er perfekt som tur/reisemat, og i matpakken. Og de blir bare bedre og bedre for hver gang jeg lager de. De er veldig enkle å lage og deigen er også enkel å jobbe med. I tillegg smaker de godt:)

Oppskriften finner du her

glutenfrie horn
glutenfrie horn
glutenfrie horn
glutenfrie horn
Glutenfrie horn med pizzasaus, ost og skinke

Lykke til!

#pappautengluten #kapersoliven #glutenfrie #horn #aktiv #matglad #pappa #utengluten #cøliaki #cøliakiforeningen #allersglutenfritt #matprat #matstart #glutenfri #kosthold #matbloggsentralen #godtno #nrkmat #marathon #running #daddy #cooking #glutenfree #food #celiac

6 Comments



  1. // Reply

    Disse vil jeg prøve:) Hvordan bør de oppbevares for å holde de så ferske som mulig? Er de fortsatt gode om de fryses?


    1. // Reply

      Hei,
      De anbefales ja:) Ikke noe problem å fryse etter steking, men bør varmes litt i ovnen ikke bare tine da de smaker best nystekt!


  2. // Reply

    Knallgodeer nettopp ferdig med å steike ein dobbel porsjon til mine to med cøliaki. Dei er like gode som dei med glutenFantastisk deig å jobbe medDet blir nok to glade i morra til frokost når dei våkner til ferske hornmen no i natt så koser eg meg prøvesmaking


    1. // Reply

      Så utrolig hyggelig å høre! Blir så glad for tilbakemeldinger:) God jul til dere alle!


      1. // Reply

        Min mann og datter blei overbegeistra over horna, disse kommer til å bli laga ofte no :)) God Jul til dere og 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *