by

Glutenfrie kjøttboller

Glutenfrie kjøttboller

På lørdag laget jeg mat til en konfirmant med cøliaki, og til en fest hvor hovedpersonen hadde glutenallergi. Jeg har lovet dere oppskrift på kjøttbollene så den kommer her:

Du trenger:

  • 500 gr kjøttdeig
  • 1 egg
  • 3 ss finmalt glutenfritt knekkebrød
  • 2 ss olivenolje
  • 1 finhakket løk
  • 2 hvitløksfedd. Finhakket
  • 2 ss finhakket persille
  • 2 ss finhakket mynte
  • 1 ts chilipulver
  • salt / pepper etter smak
  • olje til steking

Bland sammen alle ingrediensene i en bakebolle  og trill ut små boller. Stek kjøttbollene på middels til høy varme til de får en gyllen farge. Legg de på ett fat dekket med bakepapir slik at overflødig olje renner av. Serveres straks!

Tips: Legg kjøttbollene i en krydret, fyldig tomatsaus. Serveres til tapas bordet eller til pasta. Oppskrift på kjøttboller i krydret tomatsaus finner du her

Glutenfrie kjøttboller
Glutenfrie kjøttboller
Glutenfrie kjøttboller

Lykke til!

Pappa´n til Sevastianos

#pappautengluten #kapersoliven #glutenfri #catering #kjøttboller #tapas #konfirmasjon #17mai #aktiv #matglad #pappa #utengluten #cøliaki #cøliakiforeningen #marathon #running #daddy #cooking #glutenfree #homemade #food #celiac

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *