Glutenfrie pitabrød. Må prøves!

Glutenfrie pitabrød

image

Noen ganger klaffer alt og det gjorde det i dag:) Disse ble saftige, luftige og sinnsykt gode!

Du trenger

  • 3 dl lunket vann
  • 1 ts fiberhusk
  • 1 pk tørr gjær
  • 1/2 ts salt
  • 450 gr glutenfri lys melblanding

Rør ut gjær og fiberhusk i lunket vann. Tilsett salt og  mel og rør sammen til en jevn deig. Tilsett resten av melet og del deigen i 8 deler. Formes til kuler som du klapper ut på en form penslet med olivenolje. Pensle pitabrødene med litt olje og strø over sesamfrø. Heves i ca 30 min.

image

 

Stekes i ovn på 225 c i ca 10 min.

Lykke til!

Pappa’n til Sevastianos😉

 

Pappa uten gluten
Aktiv, matglad familie som lager glutenfri mat grunnet Sevastianos på 10 år med cøliaki.
Forhåndssalget har åpnet for vår nye bok! Få boken før lansering med fri frakt og maks rabatt. Trykk her for å bestille