by

Glutenfrie pitabrød. Må prøves!

image

Noen ganger klaffer alt og det gjorde det i dag:) Disse ble saftige, luftige og sinnsykt gode!

Du trenger

  • 3 dl lunket vann
  • 1 ts fiberhusk
  • 1 pk tørr gjær
  • 1/2 ts salt
  • 450 gr glutenfri lys melblanding

Rør ut gjær og fiberhusk i lunket vann. Tilsett salt og  mel og rør sammen til en jevn deig. Tilsett resten av melet og del deigen i 8 deler. Formes til kuler som du klapper ut på en form penslet med olivenolje. Pensle pitabrødene med litt olje og strø over sesamfrø. Heves i ca 30 min.

image

 

Stekes i ovn på 225 c i ca 10 min.

Lykke til!

Pappa’n til Sevastianos😉

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *