by

Glutenfrie pizzasnurrer

Glutenfrie pizzasnurrer

Disse pizza snurrene er skikkelig gode og de er dessuten supre matpakketips. For oss som har barn med cøliaki er det gull verdt å ha i fryseren den dagen du ikke har glutenfritt brød eller knekkebrød tilgjengelig. Vi baker flere av gangen å fryser de ned. Sevastianos får velge sitt favoritt fyll til matpakken .

Du trenger:

  • 400 gr fin melmiks
  • 3 dl lunket vann
  • 1 pakke tørrgjær
  • 1 klype salt
  • 2 ss olivenolje

Forslag til fyll:

  • Tomatsaus. Ferdig eller hjemmelaget. Evnt tomatpurre
  • Ost /skinke i strimler
  • Kylling
  • Paprika
  • Finhakket purre
  • Oregano
Bland sammen alle ingrediensene til du får en jevn fin deig. La deigen heve under ett kjøkkenhåndkle i ca 30 minutter. Kjevle så ut deigen til ev avlang leiv å smør på tomatsaus. Legg på favorittfyllet ditt. Her har du ganske mange muligheter, så det er bare å slå seg løs! Vi brukte tomatsaus, kylling, ost og paprika
Rull sammen deigen å del den opp i like store emner som du legger over på ett stekebrett med bakepapir. Etterhev i ca 15 minutter
Stekes på 200 C i 15- 20 minutter
glutenfrie pizzasnurrer
glutenfrie pizzasnurrer
glutenfrie pizzasnurrer
Glutenfrie pizzasnurrer
glutenfrie pizzasnurrer

Lykke til!

Pappa´n til Sevastianos

#pappautengluten #kapersoliven #glutenfrie #pizzasnurrer #matpakke #matpakketips #aktiv #matglad #pappa #utengluten #hjemmelaget #mat #oppskrift #cøliaki #cøliakiforeningen #matprat #matbloggsentralen #allerglutenfritt #godtno #marathon #running #daddy #cooking #baking #glutenfree #homemade #food #cakes #celiac

6 Comments


  1. // Reply

    Stemmer det at deigen blir veldig bløt? Lager disse for første gang indag ser ikke ut som snurrer pga kjøttdeigen tror jeg og så ble det litt huller i deigen her og Der


  2. // Reply

    Hei!Jeg har ikke laget dem enda, men de så veldig gode ut. Lurte bare på om det stemmer at oppskriften ikke inneholder fiberhusk? Mvh Kjersti


    1. // Reply

      Hei,
      Det stemmer. Jeg laget disse for en tid tilbake, og da uten, men jeg er helt sikker på at det går fint å ha i 2 ss fiberhusk i lunket vann. Øk eventuelt vann-og/eller melmenge dersom deigen blir vanskeligere å jobbe med. Lykke til!


  3. // Reply

    Hei 🙂
    For en flott blogg!!
    Jeg har en datter som går på diett og vi må holde henne uten gluten.. når det står lys glutenfri melblanding i oppskriften.. hvilken bør jeg bruke..?
    Er det eks greit med mandelmel da..?
    På forhånd takk 🙂


    1. // Reply

      Hei og takk for hyggelig tilbakemelding! Du kan bruke det du har tilgjengelig, men lys melmiks fra Schaer eller Semper er de som funker best for oss. Lykke til:-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *