by

Glutenfrie pizzasnurrer

Glutenfrie pizzasnurrer

Disse pizza snurrene er skikkelig gode og de er dessuten supre matpakketips. For oss som har barn med cøliaki er det gull verdt å ha i fryseren den dagen du ikke har glutenfritt brød eller knekkebrød tilgjengelig. Vi baker flere av gangen å fryser de ned. Sevastianos får velge sitt favoritt fyll til matpakken .

Du trenger:

  • 400 gr fin melmiks
  • 3 dl lunket vann
  • 1 pakke tørrgjær
  • 1 klype salt
  • 2 ss olivenolje

Forslag til fyll:

  • Tomatsaus. Ferdig eller hjemmelaget. Evnt tomatpurre
  • Ost /skinke i strimler
  • Kylling
  • Paprika
  • Finhakket purre
  • Oregano
Bland sammen alle ingrediensene til du får en jevn fin deig. La deigen heve under ett kjøkkenhåndkle i ca 30 minutter. Kjevle så ut deigen til ev avlang leiv å smør på tomatsaus. Legg på favorittfyllet ditt. Her har du ganske mange muligheter, så det er bare å slå seg løs! Vi brukte tomatsaus, kylling, ost og paprika
Rull sammen deigen å del den opp i like store emner som du legger over på ett stekebrett med bakepapir. Etterhev i ca 15 minutter
Stekes på 200 C i 15- 20 minutter
glutenfrie pizzasnurrer
glutenfrie pizzasnurrer
glutenfrie pizzasnurrer
Glutenfrie pizzasnurrer
glutenfrie pizzasnurrer

Lykke til!

Pappa´n til Sevastianos

#pappautengluten #kapersoliven #glutenfrie #pizzasnurrer #matpakke #matpakketips #aktiv #matglad #pappa #utengluten #hjemmelaget #mat #oppskrift #cøliaki #cøliakiforeningen #matprat #matbloggsentralen #allerglutenfritt #godtno #marathon #running #daddy #cooking #baking #glutenfree #homemade #food #cakes #celiac

3 kommentarer


  1. // Svar

    Stemmer det at deigen blir veldig bløt? Lager disse for første gang indag ser ikke ut som snurrer pga kjøttdeigen tror jeg og så ble det litt huller i deigen her og Der


  2. // Svar

    Hei!Jeg har ikke laget dem enda, men de så veldig gode ut. Lurte bare på om det stemmer at oppskriften ikke inneholder fiberhusk? Mvh Kjersti


    1. // Svar

      Hei,
      Det stemmer. Jeg laget disse for en tid tilbake, og da uten, men jeg er helt sikker på at det går fint å ha i 2 ss fiberhusk i lunket vann. Øk eventuelt vann-og/eller melmenge dersom deigen blir vanskeligere å jobbe med. Lykke til!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *