Blog posts

Glutenfrie pizzasnurrer

Glutenfrie pizzasnurrer

Matpakketips, Pizza
Glutenfrie pizzasnurrer

Disse pizza snurrene er skikkelig gode og de er dessuten supre matpakketips. For oss som har barn med cøliaki er det gull verdt å ha i fryseren den dagen du ikke har glutenfritt brød eller knekkebrød tilgjengelig. Vi baker flere av gangen å fryser de ned. Sevastianos får velge sitt favoritt fyll til matpakken .

Du trenger:

  • 400 gr fin melmiks
  • 3 dl lunket vann
  • 1 pakke tørrgjær
  • 1 klype salt
  • 2 ss olivenolje

Forslag til fyll:

  • Tomatsaus. Ferdig eller hjemmelaget. Evnt tomatpurre
  • Ost /skinke i strimler
  • Kylling
  • Paprika
  • Finhakket purre
  • Oregano
Bland sammen alle ingrediensene til du får en jevn fin deig. La deigen heve under ett kjøkkenhåndkle i ca 30 minutter. Kjevle så ut deigen til ev avlang leiv å smør på tomatsaus. Legg på favorittfyllet ditt. Her har du ganske mange muligheter, så det er bare å slå seg løs! Vi brukte tomatsaus, kylling, ost og paprika
Rull sammen deigen å del den opp i like store emner som du legger over på ett stekebrett med bakepapir. Etterhev i ca 15 minutter
Stekes på 200 C i 15- 20 minutter
glutenfrie pizzasnurrer
glutenfrie pizzasnurrer
glutenfrie pizzasnurrer
Glutenfrie pizzasnurrer
glutenfrie pizzasnurrer

Lykke til!

Pappa´n til Sevastianos

#pappautengluten #kapersoliven #glutenfrie #pizzasnurrer #matpakke #matpakketips #aktiv #matglad #pappa #utengluten #hjemmelaget #mat #oppskrift #cøliaki #cøliakiforeningen #matprat #matbloggsentralen #allerglutenfritt #godtno #marathon #running #daddy #cooking #baking #glutenfree #homemade #food #cakes #celiac

About the author

Aktiv, matglad familie som lager glutenfri mat grunnet Sevastianos på 9 år med cøliaki.

6 Comments

  1. Cecilie S. Ulvestad
    20/10/2017 at 16:11
    Reply

    Stemmer det at deigen blir veldig bløt? Lager disse for første gang indag ser ikke ut som snurrer pga kjøttdeigen tror jeg og så ble det litt huller i deigen her og Der

  2. Kjersti
    22/10/2017 at 17:38
    Reply

    Hei!Jeg har ikke laget dem enda, men de så veldig gode ut. Lurte bare på om det stemmer at oppskriften ikke inneholder fiberhusk? Mvh Kjersti

    • admin
      23/10/2017 at 10:19

      Hei,
      Det stemmer. Jeg laget disse for en tid tilbake, og da uten, men jeg er helt sikker på at det går fint å ha i 2 ss fiberhusk i lunket vann. Øk eventuelt vann-og/eller melmenge dersom deigen blir vanskeligere å jobbe med. Lykke til!

  3. Elin
    18/02/2018 at 18:09
    Reply

    Hei 🙂
    For en flott blogg!!
    Jeg har en datter som går på diett og vi må holde henne uten gluten.. når det står lys glutenfri melblanding i oppskriften.. hvilken bør jeg bruke..?
    Er det eks greit med mandelmel da..?
    På forhånd takk 🙂

    • admin
      19/02/2018 at 07:09

      Hei og takk for hyggelig tilbakemelding! Du kan bruke det du har tilgjengelig, men lys melmiks fra Schaer eller Semper er de som funker best for oss. Lykke til:-)

    • Elin
      19/02/2018 at 08:36

      Takk for svar 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *