Blog posts

Glutenfrie skoleboller fra Det glutenfrie verksted

Glutenfrie skoleboller fra Det glutenfrie verksted

Bakverk, Brød/gjærdeig, Glutenfrie produkter
glutenfrie skoleboller

Sponset produkt/

Helgens beste glutenfrie skoleboller lager du enkelt med bolle-miksen til @detglutenfrieverksted. Her i huset har gode skoleboller vært sårt savnet, men med denne bakemiksen i hus får du verdens beste skoleboller og garantert ekstra #pappa/mammapoeng!.

Vi har over en lengere periode fått teste ut forskjellige  produkter fra Det glutenfrie verksted og jeg må si at jeg er veldig positivt overrasket over hvor bra de faktisk er.

Som jeg har sagt tidligere vil jeg helst lage / bake alt fra bunnen av, men jeg har innsett at med disse bakemiksene trenger jeg ikke det for de blir faktisk like bra (eller bedre) enn om du gjør det selv. I tillegg lages alle miksene med mindre sukker (noen uten) slik at du selv kan tilsette akkurat så mye eller lite sukker du vil. Jeg har prøvet nesten alle bakemiksene og jeg har ikke hatt behov for å tilsette ekstra sukker, men muligheten er der:)

Følg anvisningen på pakken og bak ut bollene. Vi brukte litt mer mel enn beskrevet i oppskriften.

Trill ut bollene å legg de på ett stekebrett med bakepapir. Bruk en skje å trykk ut ett "hull" i bollene. Fyll med Piano vaniljekrem fra @tine, og pensle med ett pisket egg. Stek bollene i ca 20 minutter på 200C.  Avkjøl på rist.

Nb: Husk at glutenfri bakst ikke alltid får så mye farge, slik at selv om det ikke alltid ser helt ferdig ut er det ofte det likevel.

Bland melis med litt vann. Dersom du synes den blir for tykk, sper du på med mer kaldt vann. Smør melisglasuren på bollene og dypp deretter i kokos.

Bollemiks fra Det glutenfrie verksted
Bollemiks fra Det glutenfrie verksted
Trill ut deigen til en lang pølse å skjær i jevnt store biter
Trill ut deigen til en lang pølse å skjær i jevnt store biter
Bruk en skje å trykk ut ett hull i midten på bollene
Bruk en skje å trykk ut ett hull i midten på bollene
Fyll med Piano vaniljekrem
Topp med melisglasur og dypp bollene i kokos
Topp med melisglasur og dypp bollene i kokos
Sykt gode skoleboller fra Det glutenfrie verksted og Pappa uten gluten
Sykt gode skoleboller fra Det glutenfrie verksted og Pappa uten gluten
glutenfrie skoleboller
glutenfrie skoleboller

Lykke til!

Pappa´n til Sevatianos

#pappautengluten #kapersoliven #detglutenfrieverksted #allersglutenfritt #glutenfrie #skoleboller #tine #piano #vaniljekrem #aktiv #matglad #pappa #utengluten #cøliaki #cøliakiforeningen #matbloggsentralen #godtno #matprat #nrkmat #kkmat #marathon #running #daddy #cooking #glutenfree #food #celiac

About the author

Aktiv, matglad familie som lager glutenfri mat grunnet Sevastianos på 9 år med cøliaki.

1 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *