Blog posts

Hjemmelaget tomatsuppe med hvitløksbaguetter

Hjemmelaget tomatsuppe med hvitløksbaguetter

Barnas kjøkken, Brød/gjærdeig, Middagstips, Suppe / saus

En god hjemmelaget, varm suppe er godt på kalde høstdager. Å lage suppe fra bunnen av tar ikke så mye lengre tid å lage en en posesuppe, og så er det jo så mye bedre!

Du trenger;

  • 1⁄2 stk løk
  • 1 -2 fedd finhakket hvitløk
  • 2 ss olivenolje til steking
  • 2 ss tomatpuré
  • 1 1/2 boks hakkede hermetiske tomater
  • 4 dl grønnsak/ hønsebuljong
  • 1⁄2 ss sukker
  • salt / pepper
  • 1 knivsodd frisk chili (kan sløyfes)
  • 4-5 ss finhakkede valgfrie urter til pynt

 

Fres løk, chili og hvitløk i en panne. Tilsett tomatpuré, hakkede tomater, sukker salt /pepper og buljong. La det koke i ca 10 min.

For en mildere smak kan du tilsette litt melk eller fløte. Pynt med friske urter som persille, basilikum eller oregano.

Tips: kokte egg er også kjempegodt i tomatsuppe.

Oppskriften på hvitløksbaguetter finner du her.

Hjemmelaget tomatsuppe med glutenfrie hvitløksbaguetter
Hjemmelaget tomatsuppe med glutenfrie hvitløksbaguetter
Hjemmelaget tomatsuppe med glutenfrie hvitløksbaguetter

Lykke til!

Pappa'n til Sevastianos

#pappautengluten #tomatsuppe #glutenfrie #baguetter #middagstips #aktiv #matglad #pappa #utengluten #cøliaki #marathon #running #daddy #cooking #glutenfree #food #celiac #theglutenfreedad #foodblogger

About the author

Aktiv, matglad familie som lager glutenfri mat grunnet Sevastianos på 9 år med cøliaki.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *