Blog posts

Instruksjonsvideo; hvordan lage glutenfri pizza fra bunnen av

Pizza, Youtube

Instruksjonsvideo på hvordan du enkelt lager glutenfri pizza fra bunnen av:

For en tid tilbake lovet vi å lage en liten instruksjonsvideo til dere på hvordan man lager glutenfri pizza fra bunnen av. Det har tatt litt tid, men nå er den endelig ferdig! Jeg (Elisabeth) har forsøkt å redigere så godt jeg kan so go easy on me,  uansett, jeg håper dere liker den!

Bare bruk kommentarfeltet til å stille spørsmål om dere lurer på noe.

Fremgangsmåten ser du i videoen under, og oppskrift på pizzabunn og tomatsaus finner du her;

Glutenfri pizzabunn:

  • 450 gr glutenfri lys melblanding
  • 3 dl lunket vann
  • 2 ss fiberhusk 
  • 1 ts salt
  • 2 ss sukker
  • 1-2 ss olivenolje

Stekes i forvarmet ovn på 230 c i ca 10-12 minutter

Tomatsaus:

  • 1 boks hermetiske grovhakkede tomater
  • 1 fedd hvitløk
  • 12 ts sukker
  • 1 ss hvitvinseddik
  • Salt/pepper
  • 1 ts oregano. Gjerne frisk
  • 4-5 ss god olivenolje
  • Du kan gjerne ha i litt chili for en en litt sterkere saus. 

Kjør alle ingrediensene sammen i en kjøkkenmaskin å stryk et lag med saus over pizzabunnen.

Ønsker dere alle en super fredagskveld!

Klem fra mamma´n til Sevastianos

Flere pizza-oppskrifter fra pappautengluten.no finner du her

#pappautengluten #kapersoliven #youtube #video #hjemmelaget #glutenfri #pizza #aktiv #matglad #pappa #mamma #utengluten #matblogg #marathon #running #daddy #theglutenfreedad #cooking #glutenfree #food #pizza #celiac #foodblogger

About the author

Aktiv, matglad familie som lager glutenfri mat grunnet Sevastianos på 9 år med cøliaki.

2 Comments

  1. Liiz
    23/08/2018 at 23:55
    Reply

    Skal ha bursdagsfeiring og lage fire pizzaer. Skal jeg da x mengde fiberhusk og gjær med 4 også??

    • Pappa uten gluten
      28/08/2018 at 17:33

      Nei, det trenger du ikke. “ss fiberhusk og 1 pose gjær holder til 4 pizzaer:) Øk evnt væske og mel for en litt større deig:)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *