by

Vinn flotte produkter fra Det glutenfrie verksted

Det glutenfrie verksted
Det glutenfrie verksted

Det glutenfrie verksted fyller 3 år nå i mai, og i den forbindelse gir de bort dette flotte forkleet og noen av bakemiksene til en heldig vinner. Alt du trenger å gjøre er å skrive "Ja takk" i kommentarfeltet og å like oss på Facebook, altså @detglutenfrie verksted og @pappautengluten. Vi blir også veldig glade om dere deler videre:) Vi trekker en heldig vinner 20 mai.

Det glutenfrie verksted lager økologiske bakemikser med mindre sukker og mer fiber, og mer om det finner du her

Denne konkurransen er på ingen måte sponset, markedsført, administrert eller knyttet til Facebook. Du gir all informasjon i forbindelse med konkurransen til arrangøren av konkurransen, og ikke til Facebook. Vilkår for konkurransen og informasjon om utnevndelse av vinner finnes på denne siden:@pappautengluten.no . Ved å delta i konkurransen aksepterer du at du kan kun rette krav knyttet til konkurransen mot arrangøren av konkurransen og ikke mot Facebook.Lykke til å nyt søndagen!

Pappa´n til Sevastianos

#pappautengluten #detglutenfrieverksted #konkurranse #givaaway #glutenfrieprodukter #cøliaki #cøliakiforeningen

9 Comments


  1. // Reply

    Ja takk, gjerne, har likt dere på FB og Instagram. Hadde vært supert, er like flaut hver gang vi glemmer å lage glutenfritt til kusinen min, så hun må spise medbrakt 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *