by

Konkurranse! Vi deler ut 5 gavekort til en verdi à 1000 Kr hos Eurocash

Julehandel hos Eurocash

Vi har fått lov til å dele ut 5 gavekort fra Eurocash. Hvert gavekort har en verdi på 1000 Kr! Det blir det mye god og billig julemat ut av!:)

Som noen av dere har fått med dere var vi over grensen å handlet hos  Eurocash for noen uker siden. Det tar faktisk ikke mer enn 1 1/2 time å kjøre over fra Oslo. De har markedets laveste priser og ett stort utvalg av glutenfrie varer, samt ett enormt utvalg av naturlig glutenfrie varer. Hvorfor ikke legge julehandelen hit? Det skal i hvert fall vi gjøre:)

Oversikt over deres butikker og åpningstider finner du her.

Alt du trenger å gjøre for å være med i konkurransen er å legge igjen en kommentar til oss om hvem du vil ta med deg på julehandel til Eurocash og hvorfor nettopp dere fortjener å vinne.

Vi trekker 5 heldige vinnere den 5/12/17

Lik og del gjerne innlegget med dine venner. Husk at du også kan følge @eurocash og @pappautengluten på FB og IG.

Vi gjør oppmerksomme på at konkurransen er på ingen måte sponset, administrert eller knyttet til Facebook.

Lykke til!

Pappan´n til Sevastianos

Under ser du et lite utvalg av vi handlet da vi var der sist;

 

glutenfrie pepperkaker
pappautengluten.no
pappautengluten.no
pappautengluten.no
ett lite utvalg av det vi fant..
pappautengluten.no
mel så langt du ser..

#pappautengluten #eurocash #konkurranse #giveaway #glutenfri #shopping #sverige #grensehandel

44 Comments


 1. // Reply

  Jeg vil ta med meg samboeren min til Eurocash Storlien 😀 Så får vi fylt opp et tomt student-kjøleskap til jul!


 2. // Reply

  Jeg vil ta med meg nevøen min som har cøliaki på shoppingtur til Eurocash for å kjøpe inn GF produkter jeg kan lage for han når han kommer på besøk i jula 🙂


 3. // Reply

  Skulle ønske me bodde nærmere!! Blir lang reise!! Selger de på nett? Hadde vært en drøm å få så stort utvalg !! Vi er en familie på 5 som lever gluten og melkefritt!! ☺️✨


 4. // Reply

  Jeg vil ta med min mamma på glutenfri julehandel! Ser mange spennende varer jeg ikke har sett før.


 5. // Reply

  Jeg vil gjerne ta med kjæresten min på tur! Jeg kunne sårt trengt å fylle opp hylla før jul og hadde satt stor pris på gevinsten 🙂


 6. // Reply

  Jeg vil ta med meg min søster, min sønn og meg selv – alle må vi ha glutenfri mat til hverdags og til jul! Hvorfor? Fordi vi fortjener det, og fordi vi sårt kunne trenge en fridag i førjulstida for å handle de deiligste ting fra https://eurocash.se/!


 7. // Reply

  Så fint at dere gjør alt dette for oss som ikke kan spise gluten:)
  Jeg ville tatt med mine to døtre på glutenfri handlebonanza i Sverige.
  Med 3 cøliakere i familien hadde et svenskt påfyll før jul vært deilig:)


 8. // Reply

  Hadde vært veldig gøy å vunnet et gavekort! 🙂 jeg ville tatt med meg samboeren min, som har måtte begynne å spise glutenfritt for kort tid siden. Siden han er ung voksen, så vet han hva han “går glipp av”, ser litt mørkt på dette og savner endel mat. Vi er ennå i startfasen og har mye til gode å prøve. Desverre er ikke utvalget noe å rope hurra av her i bygda. En sverigetur før jul står i kalenderen allerede, men med et gavekort ville vi kommet ennå litt lenger i jakten på god mat 🙂
  Ønsker deg og Sevastianos en fin førjulstid 🙂


 9. // Reply

  Jeg vil ta med meg sønnen min, Emil. Han har nettopp fått diagnose cøliaki og jeg er mektig imponert over hvor bra han takler det. Er ikke bare lett å være 18 år og plutselig ikke kunne spise som alle de andre ☺


 10. // Reply

  Jeg ville tatt med mannen min og sønnen min som ikke tåler gluten. Sønnen min har akkurat begynt på glutenfri etter gastroskopi, han er 5 år og trenger en ekstra oppmuntring.


 11. // Reply

  Jeg ville tatt med meg mammaen min og kjæresten min å handlet inn mye godt som ikke bare jeg med cøliaki kan kose meg med, men glutenfrie produkter vi alle kan kose oss med sammen 🙂 Krysser fingre og tær!! 🙂


 12. // Reply

  Det hadde vært utrolig koselig å tatt med kjæresten min, Martine på juleshopping på Eurocash, siden hun sliter med gluten og melkeallergi og det er ofte veldig lite utvalg i de vanlige dagligvare butikkene.


 13. // Reply

  Det ville blitt min datter på 17 som ble med. Hun spiser gluten og melkefri mat og en hyggelig shopping tur ville vært en hyggelig førjulsaktivitet.


 14. // Reply

  Jeg ville dratt på Sverigetur med mammaen min og kjæresten min❤️ Vi har det så hyggelig på tur sammen, og det er ett paradis å se alt utvalget i den glutenfrie hylla! Jeg har flere mat allergier noe som gjør det utfordrende og ikke minst dyrt i ett student budsjett… Så det å vinne ett sånn gavekort hadde gjort at vi kunne tatt å handlet inn, og startet det nye året med masse god glutenfri mat i skapene 🙂
  Krysser fingre og tær!


 15. // Reply

  Hei, følger med stor glede tips og oppskrifter på instagram og her. Jeg ville tatt med min 9 1/2 år gamle sønn og samboer (som begge har cøliaki) på glutenfri svenskehandel!
  🙂


  1. // Reply

   Gratulerer Louise! Du har vunnet ett gavekort på kr 1000,- fra Eurocash! Ta med deg sønnen din å dra på shopping! Trenger fullt navn og adresse for å sende deg premien. info@pappautengluten.no Kos dere!:)


 16. // Reply

  Så gøy at så mange vil være med!:) Vi har 5 gavekort som skal deles ut så her er det bare å følge med! Del gjerne innlegget videre å gi enda flere muligheten til å fylle opp kjøleskapet før jul. Jeg blir veldig glad om dere også liker oss på IG eller FB, men det er ikke ett kriteria for å være med i konkurransen:)
  Sevastianos trekker 5 heldige vinnere 5/12/17


 17. // Reply

  Jeg vil ta med meg min datter på 13 år som har cøliaki og som sliter med å finne glutenfrie produkter hun liker. På eurocash har de et stort utvalg hvor selv den mest kresne med cøliaki kan finne noe. I tillegg er jeg en elendig cøliaki-kokk, selv med god inspirasjon. Så det hadde blitt en fin jul på henne med et slikt gavekort!


 18. // Reply

  Jeg vil ta med May Holen, så får vi fylt opp med glutenfrie produkter 🙂


 19. // Reply

  Ja må ta med tante Inger på Rælingen med på shopping.


 20. // Reply

  Da hadde det blitt en tur over grensa sammen med mann og barn! Fylt opp med mel, pasta, knekkebrød, frokostblandinger, ja og litt kjeks og godis hadde det nok blitt også Dere hadde funnet så mye spennende som vi ikke har sett før, så litt nye produkter måtte blitt med hjem til testing! Ønsker dere en fin adventstid med familiekos, pepperkaker og krumkaker!


  1. // Reply

   Hei Hege Marissa:) Gratulerer! Dere har vunnet 1 gavekort på Kr 1000,- fra Eurocash! Ta med deg mann og barn på shopping:) Send meg fullt navn og adresse på info@pappautenglten.no for å få tilsendt premien. Kos dere!:)


 21. // Reply

  VIl ta med meg min kjære mann spiser glutenfritt. Spennende å handle på Eurocash-mye større utvalg av glutenfrie varer. Trenger å fylle opp skapet til jul-og ikke dumt med prisgevinst heller


 22. // Reply

  Tja, fortjener og fortjener…..jeg har iallefall LYST å ta med stedatter Katrine og handle til henne. “Stakkaren” har kjøpt leilighet i Oslo – og har sånn ca nadanixnull igjen på kontoen.


 23. // Reply

  Jeg vil ta med mamma på harryhandel da jeg akkurat har fått påvist cøliaki..


 24. // Reply

  Jeg vil gjerne ha med familien min på juleshopping 🙂 Så vi kan få handlet mye glutenfrie matvarer til eldste sønnen vår på 3 år som har Cøliaki.


 25. // Reply

  Jeg vil gjerne gi gavekort til enten foreldrene mine eller besteforeldrene mine, avhengig av hvem som skal til Sverige og handle den nærmeste tiden 🙂


 26. // Reply

  Jeg ville tatt med min mor som bruker mye penger og tid på mat som er tilpasset meg som ikke tåler gluten, da jeg er student selv. Har ikke sjekket ut utvalget i Sverige, siden jeg fikk diagnosen, så det hadde vært perfekt med et gavekort så har vi en unnskyldning til å reise!


 27. // Reply

  Åhh, det hadde vært stas! Da ville jeg tatt med meg min datter på 7 år som har cøliaki. Det hadde vært nydelig med en førjulstur så vi kunne handlet inn masse glutenfri mat til jul!
  Følger bloggen din og må bare takke deg for alle de gode tipsene og oppskriftene du kommer med! Egg-og baconmuffinsene ble en slager her i huset!⭐️


 28. // Reply

  Jeg ville tatt med meg pappa, for han er glad i å handle mat i Sverige. Vi bruker å dra til Sverige et par ganger i året, da de har et mye større utvalg av glutenfritt enn der jeg bor! I tillegg har jeg ikke funnet noen ordentlig gode julekaker enda, og lurer på om de har noe spennende på Eurocash.


 29. // Reply

  Takk for super blogg der jeg har testet flere gode oppskrifter.
  3 av 4 med cøliaki i familien betyr regelmessige turer over grensa. Baker det meste selv så det går med en del mel. Hadde vært supert å vinne 🙂


 30. // Reply

  Vi 4 tar det som en familietur både med og uten gavekort hurra for Eurocash!!


 31. // Reply

  Dere kan fortsatt være med i trekningen om ett gavekort til en verdi av kr 1000,- fra Eurocash. Vi trekker 5 heldige vinnere i morgen. Bare å glede seg!


 32. // Reply

  Vil ta med min ektemann. Vi bor ett godt stykke unna grensa, på Vestlandet. Så en slik premie vil gjøre turen mer verd det. Vi planlegger en tur over grensa for å handle, ikke bare pga pris men også utvalget.


 33. // Reply

  Ups… Fikk error på første inlegg men ser nå at det også er med. Du får slette ett da jeg ikke får gjort det
  ☺️


 34. // Reply

  Straks siste sjanse til å være med i trekningen:) Vi trekker 5 heldige vinnere i kveld som får hvert sitt gavekort på kr 1000.


 35. // Reply

  Ville ta med meg 6-åringen min. Siden hun fikk påvist cøliaki i sommer, så er det mye nytt som må testes.


 36. // Reply

  Jeg ville tatt med meg datteren min på 6 år. Det har vært et tøft år med mange uhell på skolen, og hittil et noe stusselig utvalg av glutenfrie julekaker, så vi vil gjerne fylle opp skapet med godsaker til henne til jul!


 37. // Reply

  Vil ta med min datter Anette som også har v
  cøliaki!


 38. // Reply

  Sofie på 9 år har veldig lyst til å dra på handletur og hun fortjener et gavekort det fordi hun cøliaki og fordi hun har brukt alle pengene sine på julekalender til mamma.Hun er en veldig snill jente:-)


 39. // Reply

  det er min mor som har bil som kjører dit..jeg sitter på. er alltid på eurocash først.sist hadde de gjort om på fryseavdelinga og fant ikke kladdkaken. så jeg må tilbake å finne den og kjøpe mer veganske hamburgere

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *