Blog posts

Omelett #middagpå15minutter

Omelett #middagpå15minutter

Frokost, Middag på under 30 minutter
#middagpå15minutter

En omelett til middag er perfekt på dager det må gå litt fort, og torsdager en sånn dag her i huset. Vi har lovet dere middager  som går fort å lage på torsdager og denne resteomeletten er intet unntak. Omelett er dessuten en super måte å bruke opp rester du har liggende i kjøleskapet på.

Vi har laget vår med paprika, spekeskinke og parmesan, men du kan ha i akkurat det du vil av grønnsaker, ost, skinke, pølse, chorizo, kokte poteter osv. Kun fantasien som stopper deg.

Tips: Kok ekstra poteter på dager du har det til middag. Da har du alltid klart de dagene det må gå litt fort.

Resteomelett på 15 min:

  • 4-5 egg
  • 2 ss melk/fløte/vann
  • paprika i strimler
  • spekeskinke
  • cherrytomater
  • friske urter
  • parmesan/gulost eller feta (bruk det du har)
  • salt/pepper etter smak
  • olivenolje/smør til steking

Pisk sammen egg og melk. Fres opp grønnsaker og skinke/pølse i olivenolje, senk varmen å tilsett eggeblandingen. Sett på lokk å la det putre til omeletten har stivnet.

Server med godt (glutenfritt) brød til og gjerne en grønn salat.

Oppskrift på luftig frøloff finner du her

#middagpå15minutter
resteomelett #middagpå15minutter
resteomelett #middagpå15minutter

Lykke til!

Pappa´n til Sevastianos

#pappautengluten #kapersoliven #spisoppmaten #glutenfri #omelett #cølaki #cøliakiforingen #middagpå15minutter #marathon #running #daddy #theglutenfreedad #cooking #glutenfree #food #celiac

About the author

Aktiv, matglad familie som lager glutenfri mat grunnet Sevastianos på 9 år med cøliaki.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *