Blog posts

Glutenfri pasta med hjemmelaget pesto

Glutenfri pasta med hjemmelaget pesto

Dipp, Grønnsaker/vegetar, Middag på under 30 minutter, Middagstips, Pasta, Salater
glutenfri pasta med hjemmelaget pesto

 

En god hjemmelaget pesto kan brukes til mye. Til pasta, på pizza, i en sandwich eller som dipp. Det som er helt avgjørende for smaken er at du lager den selv, men har du dårlig tid kan du selvfølgelig kjøpe ferdig på glass.

Pesto:

  • Friske basilikumblader. Gjerne hele planten.
  • 100 gr parmesan
  • 1 fedd hvitløk
  • 1 dl ristede pinjekjerner
  • 1 dl olivenolje
  • Salt & pepper

1 pakke valgfri pasta. 3-4 ss revet parmesan til topping.

Bland basilikumblader, pinjekjerner, hvitløk og parmesan i små terninger. Kjøres i en foodprocessor eller en stavmikser. Tilsett olje og kjør til pestoen oppnår ønsket konsistens. Smak til med salt, og nykvernet pepper.

Kok pasta som angitt på pakken og bland inn pesto. Riv litt parmesan over før servering.

Tips: Server med nybakt glutenfri focaccia til.

 

 

 

glutenfri pasta med hjemmelaget pesto

Lykke til!

Pappa’n til Sevastianos

#pappautengluten #kapersoliven #pasta #pesto #italiensk #mat #aktiv #matglad #pappa #utengluten #matbloggsentralen #godtno #allersglutenfritt #cøliaki #cøliakiforeningen #marathon #running #daddy #theglutenfreedad #cooking #homemade #glutenfree #food #celiac

About the author

Aktiv, matglad familie som lager glutenfri mat grunnet Sevastianos på 9 år med cøliaki.

1 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *