Blog posts

Quinoamuffins med sitron og blåbær

Quinoamuffins med sitron og blåbær

Bakverk, Frokost, Kaker / dessert, Samarbeid

/Reklame/

Disse glutenfrie blåbær/ sitron muffins med quinoa MÅ du prøve. Vi laget disse til photoshooten for den nye glutenfrie serien til Helios og de ble en stor hit hos både store og små matelskere. Anbefales virkelig!

  • 1 kopp quinoa mel Helios
  • 1 kopp universalmiks Helios
  • 1/2 kopp sukker
  • 3 ts bakepulver
  • 1 klype salt
  • 1/2 kopp olje
  • 1 kopp melk
  • 2 egg
  • 1 ts vanilje
  • 1 ts revet sitronskall
  • 2 kopper friske eller frosne blåbær

Bland de tørre ingrediensene sammen i en bakebolle. Pisk egg og ha i melk, olje, vanilje og revet sitronskall.  Vend i de tørre ingrediensene. Rør godt før blåbærene vendes forsiktig inn. Ha røren over i muffinsformer og stek de på 180 grader i ca 20 minutter. 

Avkjøles på rist 

Dryss over melis og pynt med friske bær.

Quinoamel fra Helios
Quinoamel fra Helios
glutenfrie quinoamuffins med sitron og blåbær

Flere oppskrifter, produkter og tips fra Helios finner du her.

Du kan også følge pappa uten gluten og Helios på Instagram for daglige oppdateringer.

 

#pappautengluten #helios #samarbeid #aktiv #glutenfri #matglad #pappa #utengluten #cøliaki #glutenfritt #kosthold

About the author

Aktiv, matglad familie som lager glutenfri mat grunnet Sevastianos på 9 år med cøliaki.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *