Blog posts

Risotto med scampi. Middag på 1-2-3

Risotto med scampi. Middag på 1-2-3

Middag på under 30 minutter, Middagstips, Pasta

Risotto er en nydelig italiensk rett som er enkel å lage og som smaker fantastisk. Du kan egentlig ha i nesten det du vil av kjøtt, kylling, grønnsaker, fløte  eller bare spise det med revet parmesan.

Vi har laget en forenklet risotto med scampi.

Du trenger:

  • 1 pk scampi (300 gr)
  • 300 gr risotto
  • 1 buljongterning
  • olivenolje til steking
  • revet parmesan

Kok opp 6 dl grønnsaksbuljong. Varm opp oljen i en stekepanne å tilsett risen. La den steke et par minutter eller til den er blank. Tilsett rekene å stek videre i ca 1 minutt. Tilsett buljong, 2 dl av gangen og kok inn under omrøring. La det koke i 15-18 minutter. For en mer kremet konsistens tilsetter du noen ss revet parmesan.

Server med litt revet parmesan og nykvernet pepper.

Risotto med scampi. Middag på 1-2-3
Risotto med scampi. Middag på 1-2-3
Risotto med scampi. Middag på 1-2-3
Risotto med scampi. Middag på 1-2-3
Lykke til! Pappa´n til Sevastianos #pappautengluten #kapersoliven #glutenfri #ristto #middagpå123 #middagstips #aktiv #matglad #pappa #utengluten #cøliaki #cøliakiforeningen #matbloggsentralen #godtno #marathon #running #daddy #theglutenfreedad #cooking #glutenfree #food #celiac

About the author

Aktiv, matglad familie som lager glutenfri mat grunnet Sevastianos på 9 år med cøliaki.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *