Blog posts

Scampi med ris. Middag på 15 minutter

Scampi med ris. Middag på 15 minutter

Middag på under 30 minutter
Scampi og ris. Middag på 15 minutter

Denne retten med scampi, ris, chili, basilikum og tomater lager du på 15 minutter. Torsdager er den dagen i uken som skaper mest logistikkproblemer her i #casakaos og derfor må middagene gå litt fort på nettopp denne dagen. Vi har bestemt oss for å lage dette som et fast innslag på bloggen hver torsdag, så følg med.

Har du et #middagstips på under 30 minutter du vil dele med oss? Kanskje det blir nettopp din  rett vi lager neste gang.

Du trenger

  • 1 pakke scampi ca 250 gr
  • 1 boks med hermitiserte hakkede tomater
  • 5-5 cherry tomater
  • 1 fedd hvitløk
  • 4 ss finhakket basilikum
  • 1 knivsodd hakket chili
  • 1 buljongterning
  • 1 pose hurtigris
  • 2-3 ss god olivenolje
  • Salt /pepper

Start med å koke ris som anvist på pakken. Fres hvitløk, chili og scampi i oljen. Tilsett cherrytomater og la det frese videre. Ha oppi tomatbokser og strø over buljongterningen (evt la den løse opp i litt kokt vann før du tilsetter). La det putre i noen minutter. Bland inn risen og strø over hakket bassilikum, salt og kvernet pepper.

Enklere blir det ikke:)

 

 

Scampi og ris. Middag på 15 minutter
Scampi og ris. Middag på 15 minutter

Lykke til!

Pappa´n til Sevastianos

#pappautengluten #kapersoliven #glutenfri #middagstips #under30minutter #scampi #ris #aktiv #matglad #pappa #utengluten #cøliaki #cøliakiforeningen #matbloggsentralen #godtno #allersglutenfritt #marathon #running #daddy #cooking #homemade #glutenfree #food #seafood #celiac

About the author

Aktiv, matglad familie som lager glutenfri mat grunnet Sevastianos på 9 år med cøliaki.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *