Blog posts

Spicy glutenfrie kyllingklubber.

Spicy glutenfrie kyllingklubber.

Dipp, Helg, Middagstips

17 mai nærmer seg, og mange begynner allerede å forberede menyen til den store dagen. Dersom du skal ha koldtbord/tapas anbefaler jeg disse spicy kyllingklubbene. De er enkle å lage, sykt gode og selvfølgelig glutenfri. Du kan selvfølgelig selv bestemme hvor sterke du vil ha de.

Du trenger:

  • 1 kg kyllingklubber
  • 1 dl  glutenfri lys melblanding
  • 2 ts paprikapulver
  • 1 ts chilipulver
  • 1/2 ts kajennepepper
  • salt/ pepper
  • 1 ts hvitløkspulver
  • 1 ts koriander
  • 3 ss smør
  • 2-3 ss sterk chilisaus. Sjekk at den er glutenfri!
  • 2 ss glutenfri soyasaus
  • Maisolje til steking

Ha krydder og mel i en bolle. Tørk av kyllingklubbene med ett kjøkkenpapir å bland de godt inn i mel/krydderblandingen.

Smelt smøret å rør inn chili-og soyasaus.

Stek kyllingvingene i oljen i 10 - 15 minutter. La vingene renne av seg på kjøkkenpapir til det meste av oljen har trukket inn. Ha de i en bolle å hell over sausen. Bland godt, og server straks med stangselleri og Blåmuggost dipp

 

Spicy kyllingklubber
Spicy kyllingklubber
Spicy glutenfrie kyllingklubber

Lykke til!

Pappa`n til Sevastianos

#pappautengluten #kapersoliven #kyllingklubber #glutenfri #aktiv #matglad #pappa #utengluten #cøliaki #cøliakiforeningen #17mai #tapas #godtno #matprat #matbloggsentralen #marathon #running #daddy #cooking #glutenfree #food #celiac

About the author

Aktiv, matglad familie som lager glutenfri mat grunnet Sevastianos på 9 år med cøliaki.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *