by

Start søndagen med en deilig frokost-pizza

frokost-pizza med egg og bacon

Helgens diggeste (glutenfrie) frokost lager du enkelt med en frokost-pizza. Dette er perfekt til en søndags-brunch også. I og med at lompene er såpass små lager du enkelt porsjons-pizzaer til frokost/brunsj bordet.

Du trenger:

  • 1 pakke glutenfrie  lomper fra Old el Paso
  • revet ost
  • spekeskinke
  • egg
  • tomat
  • oregano/salt / pepper
  • olivenolje

Legg lompene/tortilla på ett stekebrett med bakepapir. Ha over revet ost,  legg på spekeskinke og tomat. Lag ett hull i midten og knekk i et egg. Ha litt olivenolje og havsalt over til slutt.

Stekes i ca 10 minutter på 200C.

Lykke til!

#pappautengluten #kapersoliven #glutenfri #frokost #pizza #aktiv #matglad #pappa #utengluten #cøliaki #cøliakiforeningen #allersglutenfritt #oldelpaso #godtno #matbloggsentralen #matprat #matstart #marathon #running #daddy #cooking #glutenfree #homade #healthy #food #celiac #breakfast #lunch #brunch #pizza

 

frokost-pizza
frokost-pizza med egg og bacon

3 kommentarer


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *