Blog posts

Thai-inspirert gryte på 1-2-3

Thai-inspirert gryte på 1-2-3

Middag på under 30 minutter, Middagstips
Thai-inspirert gryte på 1-2-3

Denne glutenfrie thai-inspirerte gryta lager du på under 30 minutter. Jeg er tilhenger av mat som smaker godt, men også som går litt fort å lage i ukedagene. Men det må ikke gå utover smak, næringsinnhold eller kvalitet selv om det går litt fort. Butikkene bugner av produkter som gjør det enklere for deg å få ferdig middagen i en fei samtidig som det er sunt.

Du trenger:

  • 1 pk ferdig strimlet oksekjøtt/kylling eller svin
  • 1 pose frosne/friske wokgrønnsaker
  • 2 ss glutenfri soyasaus
  • 2 ss olivenolje
  • 1 fedd hvitløk
  • 1-2 ts chilipaste
  • 1/2 boks kokosmelk
  • 1 pose "boil in bag" fullkornris
  • 1 neve frisk koriander
  • 2 ss saft av 1 lime
  • 3-4 ss cashewnøtter (kan sløyfes)

Start med å koke risen som anvist på pakken.

Stek kjøttet i olje og soyasaus til det er jevnt brunt. Tilsett hvitløk og chilipaste å la det surre i noen minutter til. Ha i grønnsaker og kokosmelk og la det koke under lokk i noen minutter. Bland inn ferdig kokt ris (eller server ved siden av)

Ha over limesaft, cashewnøtter og finhakket koriander.

Serveres straks og gjerne med glutenfrie nanbrød til.

Thai-inspirert gryte på 1-2-3
Thai-inspirert gryte på 1-2-3

Lykke til!

Pappa´n til Sevastianos

#pappautengluten #kapersoliven #thaigryte #middagstips #aktiv #matglad #pappa #utengluten #cøliaki #cøliakiforeningen #matbloggsentralen #godtfrabloggerne #godtno #allersglutenfritt #marathon #running *#daddy #cooking #homemade #glutenfree #food #celiac

About the author

Aktiv, matglad familie som lager glutenfri mat grunnet Sevastianos på 9 år med cøliaki.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *