Blog posts

Tomatsuppe

Tomatsuppe

Lunsj, Matpakketips, Middag på under 30 minutter, Middagstips, Suppe / saus

image
En god, hjemmelaget, varm suppe er godt på kalde høstdager. Å lage suppe fra bunnen av tar ikke så mye lengre tid å lage en en posesuppe. Og så er det jo (sykt) mye bedre:)

Du trenger;

  • 1⁄2 stk løk
  • 1 -2 fedd finhakket hvitløk
  • 2 ss olivenolje til steking
  • 2 ss tomatpuré
  • 1 1/2 boks hakkede hermetiske tomater
  • 4 dl grønnsak/ hønsebuljong
  • 1⁄2 ss sukker
  • salt / pepper

 

  • 1⁄2 potte frisk basilikum
  • revet parmesan

Fres løk og hvitløk i en panne. Tilsett tomatpuré, hakkede tomater, sukker salt /pepper og buljong. La det koke i ca 10 min.

Kjøres i en hurtigmikser til du får en jevn, fin suppe.

For en mildere smak kan du tilsette litt fløte. Pynt med basilikum og revet parmesan.

Kokte egg er også godt til tomatsuppe. Kok 4 egg å server de sammen med suppen.

Lykke til!

Pappa’n til Sevastianos

Kilde; matprat

 

 

About the author

Aktiv, matglad familie som lager glutenfri mat grunnet Sevastianos på 9 år med cøliaki.

3 Comments

  1. frise helland
    02/04/2017 at 19:31
    Reply

    Nydeligskal prøves

    • admin
      03/04/2017 at 17:09

      Så bra! Fortsatt fin ettermiddag:)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *