Blog posts

Tunfiskrøre

Tunfiskrøre

Dipp
Tunfiskrøre

Tunfiskrøre på ristet brød er noe av det beste jeg kan få til lunsj. Det passer like godt på brød, som en dipp med brød til, i salat eller på tapasbordet. Du kan også ha det i wraps med salat.

I dag penslet jeg noen skiver av brødet jeg lagde for et par  dager siden med litt olivenolje og havsalt og ristet det i ovnen. Du kan selvfølgelig buke brødrister også hvis du ikke har tid til å sette det i ovnen. Alternativt ha det på et knekkebrød med litt salat og avokado. Nydelig!

 

Du trenger:

  • 2 bokser tunfisk i olje (hell av overflødig olje)
  • 2-3 ss finhakket rød løk
  • 1 ss kapers
  • noen dråper sitronsaft
  • 2 ss majones
  • 1 ss rømme
  • salt/pepper

Bland alt godt sammen og strø litt havsalt og nykvernet pepper på tilslutt.

Oppskriften på glutenfritt brød finner du her.

Tunfiskrøre
Tunfiskrøre

Lykke til!

Pappa´n til Sevastianos

#pappautengluten #glutenfri #tunfisk #lunsj #matpakke #matpakketips #godtfrabloggerne #aktiv #matglad #maraton #pappa #utengluten #cøliaki #cøliakiforeningen #matblogg #kkmat #nrkmat #matbloggsentralen #godtno #marathon #running #daddy #theglutenfreedad #cooking #homemade #glutenfree #tunaspread #food #celiac

About the author

Aktiv, matglad familie som lager glutenfri mat grunnet Sevastianos på 9 år med cøliaki.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *