by

Tunfiskrøre

Tunfiskrøre

Tunfiskrøre på ristet brød er noe av det beste jeg kan få til lunsj. Det passer like godt på brød, som en dipp med brød til, i salat eller på tapasbordet. Du kan også ha det i wraps med salat.

I dag penslet jeg noen skiver av brødet jeg lagde for et par  dager siden med litt olivenolje og havsalt og ristet det i ovnen. Du kan selvfølgelig buke brødrister også hvis du ikke har tid til å sette det i ovnen. Alternativt ha det på et knekkebrød med litt salat og avokado. Nydelig!

 

Du trenger:

  • 2 bokser tunfisk i olje (hell av overflødig olje)
  • 2-3 ss finhakket rød løk
  • 1 ss kapers
  • noen dråper sitronsaft
  • 2 ss majones
  • 1 ss rømme
  • salt/pepper

Bland alt godt sammen og strø litt havsalt og nykvernet pepper på tilslutt.

Oppskriften på glutenfritt brød finner du her.

Tunfiskrøre
Tunfiskrøre

Lykke til!

Pappa´n til Sevastianos

#pappautengluten #glutenfri #tunfisk #lunsj #matpakke #matpakketips #godtfrabloggerne #aktiv #matglad #maraton #pappa #utengluten #cøliaki #cøliakiforeningen #matblogg #kkmat #nrkmat #matbloggsentralen #godtno #marathon #running #daddy #theglutenfreedad #cooking #homemade #glutenfree #tunaspread #food #celiac

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *