Nyhet - Besøk vår nettbutikk
her

10 000 følgere!

10 000 følgere på Instagram!!
10 000 følgere på Instagram!!
10 000 følgere på Instagram!!

I går nådde vi endelig 10 000 følgere på Instagram. Det er så utrolig hyggelig at så mange finner litt inspirasjon i feeden vår, og ikke minst at dere ønsker å følge oss! Det setter vi utrolig pris på. Dette er takket være dedikerte følgere og hyggelige anbefalinger fra andre.

Mange av dere influencere som har nådd denne grensen for lenge siden husker helt sikkert følelsen når dere nådde 10 000 her på IG dere også. En ting er at det er fantastisk hyggelig at 10 000 mennesker ønsker å følge oss, men det åpner også for nye funksjoner på IG, nemlig "SVEIP". Sveip betyr at vi legger inn en lenke i Instagram stories  slik at du kommer rett til selve innlegget og/-eller oppskriften. Ganske sikker på at den funksjonen kommer til å brukes flittig her i huset fremover:-)

Vi jobber hardt med innhold i alle våre platformer. Det er likevel ikke slik at vi skriver om alt som skjer i vår hverdag her. Vi forsøker å holde oss til det bloggen handler om selv om det sniker seg inn litt personlige innblikk i vår hverdag fra tid til annen.

Noen ganger hender det at livet banker på døra og setter ting i perspektiv. Da betyr alt annet veldig lite. Men det føles likevel fint å oppnå resultater når du jobber hardt for noe. Det ene utelukker ikke det andre. Selv om de siste ukene har vært litt tøffe betyr det ikke at dette ikke betyr noe for oss. Det betyr faktisk tvert imot veldig mye!

Så tusen, tusen takk for alle heiarop, alt fremsnakk og alle rørende tilbakemedinger fra dere! Dere er best!

Stor klem fra oss:-)

10 000 følgere på Instagram!!

#pappautengluten #10000 #followers #instagram #glutenfree #foodbloggers #training #food #family #celiac

Pappa uten gluten
Aktiv, matglad familie som lager glutenfri mat grunnet Sevastianos med cøliaki.