Pappa uten gluten

Året som har gått…

Da var det vår tur til å oppsummere året som har gått😉

Januar 2019 startet med et brak og en finaleplass i kategorien mat, Vixen awards 2018. Vi vant ikke , men det å komme hele veien til finalen med vår lille matblogg var veldig stas!

I denne perioden skrev vi også i hemmelighet på boken vår «Den store glutenfrie bakeboka», og i løpet av mai/ juni avslørte vi ( i ekte blogger stil) hva vi hadde holdt på med det siste halvåret. At boken skulle få en slik mottagelse var over all forventning og vi kunne ikke vært mer fornøyd. Hverken med mottagelsen eller teamet vårt. All ære til de! #dreamteam

Vi nådde også (endelig!) 10 000 følgere på Instagram. Dette var etterlenget nettopp grunnet «sveip» funksjonen som gjør det lettere for dere å komme rett til oppskrifter og innlegg .

Vi har satt oss noen mål og planer for bloggen i 2020, og det skal dere få høre alt om når tiden er inne. I mellomtiden skal vi fortsette akkurat som før. Vi skal spre matglede og vi skal dele mange nye oppskrifter med dere også i det nye året!

.

Takk for at dere vil følge oss, heie på oss og utelukkende komme med hyggelige ord og tilbakemeldinger på jobben vi gjør❤️

Her følger en oppsummering av de mest populære bildene på Instagram i 2019:

.

Bilde 1: Er bildet som fikk mest engasjement i 2019. Vi lurte på om regjeringen hadde gått fra vettet i forbindelse med nok et kutt i grunnstønaden. Det skal sies at kuttet ble gjort etter en uriktig / mangelfull rapport fra SIFO, så i denne saken mener vi fremdeles at de har gått fra vettet 😉

.

Bilde nr 2: Zucchini fritters. Ingen tvil om at de var populære. Vi skal bli enda grønnere i 2020, så det er ekstra stas at dere setter pris på vegetar-oppskriftene våre. Denne er forøvrig min svigermors gamle oppskrift 😉

.

Bilde nr 3: glutenfrie vårruller. Defintivt et savn hos flere av dere. Disse trenger ikke videre introduksjon; klikk deg inn på @pappautengluten for oppskrift. De må nemlig oppleves😉

Bilde nr 4: glutenfrie horn. Vår mest likte og delte oppskrift ever!

Bilde nr 5: Vi delte våre tenker om hvorfor vi «gidder» å holde på med det vi gjør. Det er ingen hemmelighet at blogging er ekstremt tidskrevende og at det i perioder er for veldig liten gevinst. Men hva er da grunnen til at vi gidder? Grunnen er 11 år, har diagnosen cøliaki og han fortjener et tilbud på lik linje med alle andre. Derfor!

.

Bilde nr 6: glutenfrie kanelboller. Say no more! Oppskrift på @pappautengluten 😍😉

Bilde nr 7: Sevastianos deler sine tanker rundt kuttet i grunnstønaden under tittelen «Kjøre regjering; ikke rør grunnstønaden min». Fine tanker og refleksjoner du kan leste om på bloggen.

.

Bilde nr 8: Atlas❤️ Vår kjære golden retriver på 14 år fikk slippe i september. En vond, tung og tøff, men riktig, avgjørelse. Vi, flokken hans, savner han hver dag!

.

Bilde nr 9: VI GA UT BOK! Herregud så gøy! Boken fikk overveldende respons og ble utsolgt på 2 uker og det bare på forhåndssalget. Nå er den i 3. Opplag:)

Det var vanvittige mye jobb å gi ut en bok med 101 oppskrifter i, men responsen fra dere var verdt hvert eneste minutt tilbragt med å skrive.

Dette er det det dere ser. I kulissene opplever vi som dere både oppturer og nedturer. Høydepunktet av oppturer var å bli tante og onkel, og å gi ut bok. Hødepunltet av nedturer var at pappas helsetilstand har forverret seg og at vi måtte avlive Atlas, vår #storefetegreskegoldenretriver på 14 år. Vi sliter med vårt som de aller fleste andre. Noe vises på bloggen eller i SoMe, men mye velger vi å ikke dele. Det har vært noen helsemessige nedturer i året som gikk, men vi er fast bestemt på at det skal gå fint likevel.

Sevastianos sitt år har stort sett bestått av høydepunkter:) Vi er så takknemlige for at han har gode venner, aktiviteter han stortrives med og at han er sterk og trygg på seg selv. Vi har veldig mye å være takknemlige for. Vi er alle stort sett friske, trives med jobben vår og vi har et «andre» hjem i Hellas vi reiser til så ofte vi kan. Vi tar absolutt ingenting i livet for gitt, og vi vet akkurat hvor heldige vi er!

Vi er også veldig stolte over at vi har snudd diagnosen til sevastianos til noe positivt og at vi kan forsette med å spre ekte (glutenfri) matglede også i 2020❤️

.

Ønsker dere alle et riktig godt nytt år! Vi gleder oss til fortsettelsen med dere ❤️

.

Stor klem fra oss😘

4 Responses

  1. Godt nyttår og lykke til i 2020❤
    Jeg følger med og nyter av maten dere servererog ellers oppdateringerBoka er som sagt flittig i bruk❤

  2. Så fint å lese bloggen deres om både opturer og nedturer. Det har vi alle. Takk for den flotte boken dere har gitt ut. Den har virkelig gitt inspirasjon til å bake igjen, etter å ha fått cøliakidiagnosen for 1,5 år siden. Ønsker dere et flott nyttår

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You Might Also Enjoy

Glutenfri cannelloni med kjøttfyll

, ,

Glutenfrie Dumlekjeks

Glutenfri sjokoladekake med godis til halloween

Glutenfrie frokost pannekaker

Cous cous salat med halloumi, rødbeter & mynte

Glutenfri grov pai med fetaost og spinat

NYHETSBREV

Skriv deg på vårt nyhetsbrev og få oppskrifter, tips og informasjon om nye produkter, tilbud og rabatter, rett i innboksen.