Barnas kjøkken: omelett med ost og skinke

Barnas glutenfrie kjøkken: omelett med ost og skinke
Barnas kjøkken: omelett med ost og skinke

Noen unge kokker som sitter på hjemmeskole i dag? Da kan jeg tipse om at omelett er noe av det enkleste du kan lage deg til lunsj eller etter skolen for dere som er der. Du kan selvfølgelig fylle den med det du ønsker, men det smaker godt med bare ost og gjerne litt skinke i, også. Server med godt brød, noen tomatskiver og smør ved siden av.

Handleliste:

  • egg
  • melk
  • skinke
  • tomat
  • ost
  • smør

Sjekk hva du har i kjøleskapet før du går i butikken.  

Porsjoner: 1 omelett. Rask å lage

  • 2 egg
  • 2–3 ss melk
  • 3–4 skiver skinke, strimles
  • 1 dl revet gulost
  • Salt og pepper etter smak
  • 1 ss smør til steking

 

  1. Visp sammen egg og melk.
  2. Varm opp en stekepanne og ha i smøret. Hell over eggeblandingen når smøret har smeltet og det freser litt. «Dytt» omeletten mot midten underveis slik at hele eggeblandingen blir ferdigstekt.
  3. Legg på ost og skinke og brett den ene halvdelen over den andre.
  4. Serveres varm og gjerne med godt brød, noen tomatskiver og smør til.

 

 

Barnas kjøkken: omelett med ost og skinke
Barnas glutenfrie kjøkken: omelett med ost og skinke
Pappa uten gluten
Aktiv, matglad familie som lager glutenfri mat grunnet Sevastianos på 10 år med cøliaki.
Bestill Den store glutenfrie kokeboka her. Fri frakt og maks rabatt. Trykk her for å bestille