Blogg takeover

This is us:)
This is us:)
This is us:)

I tråd med at bloggen vokser og med det mange nye prosjekter samt fulltids jobb ved siden av har jeg sett meg nødt til å kalle inn forsterkninger. Jeg rekker rett og slett ikke over alt selv så Elisabeth (mamma´n til Sevastianos) kommer til å ta over mye her på bloggen denne måneden.

Dette er ikke noe hun er helt ukjent med da hun ofte har tatt møter med produsenter, hjulpet meg med oversetteler når det kreves, og hun har også skrevet noen innlegg fra tid til annen på bloggen.

Hun har kommet med mange innspill til hvordan vi kan øke kunnskapen om cøliaki og håndtering av glutenfri mat, og mye av det vi sammen har gjort har ført til enda flere flere følgere som fortjener en enda bedre oppfølging.

Jeg kommer fortsatt til å lage maten og dele oppskrifter med dere her, og Elisabeth kommer til å følge dere opp på sosiale medier, samt skrive innleggene på bloggen. Sammen kommer vi til å rekke over enda mer og forhåpentligvis få til en enda bedre blogg med enda flere oppskrifter og tips til en glutenfri hverdag.

Tusen takk for at dere følger oss og har dere noen spørsmål så fyr løs:)

Pappa´n til Sevastianos

Pappa uten gluten
Aktiv, matglad familie som lager glutenfri mat grunnet Sevastianos på 10 år med cøliaki.
Hurra! Boken vår 'Den store glutenfrie bakeboka' kan endelig bestilles!Trykk her for å bestille