Pappa uten gluten
Den store glutenfrie bakeboka
Den store glutenfrie bakeboka

Boken er utsolgt!

Først og fremst må jeg takke alle dere som har kjøpt boken vår, og som har sendt oss tilbakemedinger på boken! Responsen har vært overveldende og boken ble faktisk utsolgt på under 3 uker. Dere har vært helt fantastiske, og dere har skapt så mye engasjement med alle de fine meldingene deres. Tusen takk!

Vi har forsøkt å svare hver eneste en av dere, men om noen har stilt spørsmål de ikke har fått svar på kan dere gjerne sende oss på nytt så skal vi forsøke svare dere så fort som mulig:-)

Vi hadde blitt veldig glade hvis alle dere som allerede har kjøpt vil legge igjen en anmeldelse/ omtale av boken, slik at andre vet hva de kan forvente seg:-) Det kan gjøres via linken  her:

Omtale av den store glutenfrie bakeboka

 

Til dere som ikke har kjøpt bok; 2 opplaget er nå i trykken, og hvis du vil sikre deg en bok kan du gjøre det via denne linken:

Den store glutenfrie bakeboka

Fin søndag videre!

 

Klem fra oss

 

2 Responses

  1. Hei. Først vil jeg si at dere har laget en flott bok og gleder meg til å bake. Hadde et spm angående de eltefrie rundstykkene. Stemmer det at det skal være 1 pose tørrgjær?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You Might Also Enjoy

Glutenfri cannelloni med kjøttfyll

, ,

Glutenfrie Dumlekjeks

Glutenfri sjokoladekake med godis til halloween

Glutenfrie frokostpannekaker

Cous cous salat med halloumi, rødbeter & mynte

Glutenfri grov pai med fetaost og spinat

NYHETSBREV

Skriv deg på vårt nyhetsbrev og få oppskrifter, tips og informasjon om nye produkter, tilbud og rabatter, rett i innboksen.