Bønnequesadilla

Bønnequesadilla er definitivt en ny favoritt her i huset. Vi lager de med ost i og rømme til, men det kan droppes for et vegansk-alternativ. Uansett hvordan du lager de er det bønnestuingen som setter prikken over i’en.

Server gjerne med en grønn salat, spicy salsa og litt rømme til.

Ingredienser:

  • Glutenfrie wraps
  • 500 g valgfrie bønner. Kikerter, sorte bønner og kidneybønner er perfekt.
  • 1 boks hermetiske hakkede tomater
  • 2 fedd hvitløk
  • 1/2 finhakket løk
  • Saften av 1 lime
  • 1/2 ts finhakket chili
  • 1 bunt finhakket koriander
  • Ev litt tacokrydder
  • 2 ss olje til steking

Fyll:

  • Revet gulost
  • Ev mais
  • Spicy salsa

Stek bønner, løk og hvitløk på middels høy varme i noen minutter. Tilsett tomater og resten av ingrediensene. Sett på lokk og la de “koke” videre i noen minutter. Tilsett litt vann om det koker tørt.

Legg wraps i en oppvarmet stekepanne. Legg på bønner og ost på den ene halvdelen og lukk den andre over. Stek wrapsen gylden på begge sider.

Lykke til!

#pappautengluten #glutenfri #vegansk #vegetar #taco #bønner #quesadilla #aktiv #trening #familie #pappa #utengluten #cøliaki #matbloggsentralen #godtno #marathon #runner #foodblogger #cookbook #glutenfree #celiac #vegetarian

Pappa uten gluten
Aktiv, matglad familie som lager glutenfri mat grunnet Sevastianos på 10 år med cøliaki.
Bestill Den store glutenfrie julebakeboka her. Fri frakt og maks rabatt. Trykk her for å bestille