Pappa uten gluten
insalata caprese
insalata caprese

Caprese

Dette er salaten du skal lage når du egentlig ikke har lyst på middag, men noe bare vil ha noe lett og digg. Den er også selvfølgelig helt perfekt til lunsj. Jeg lager den også veldig ofte som tilbehør til grillmat, pasta eller som en del av diverse antipasti, og gjerne til tapas/meze

Insalata caprese (salad of Capri) er en salat bestående av tomater, basilkum og mozzarella. Fargene representerer fargene i det italienske flagget.

I går fant jeg cherrytomater i forskjellige farger som rødt, glut, grønt og en nydelig brun/rød farge. Det måtte det jo bare bli en caprese ut av!

Ingredienser:

  • 1 boks cherrytomater. Ev. 3 store tomater skåret i skiver
  • 1 pk mozzarella
  • 1 bunt basilikum
  • 5 ss god olivenolje
  • Havsalt og nykvernet pepper etter smak

Del cherrytomater i to. Fordel bladene med basilikum over tomatene. Legg på mozzarella og litt ekstra tomater og basilikum. Ha over godt med olje. Dryss over havsalt og kvernet sort pepper.

 

insalata caprese insalata caprese insalata caprese

#pappautengluten #insalata #caprese #salat #glutenfri #aktiv #trening #pappa #familie #utengluten #denstoreglutenfriebakeboka #marathon #runner #glutenfree #foodblogger #cookbook #celiac

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You Might Also Enjoy

Glutenfri cannelloni med kjøttfyll

, ,

Glutenfrie Dumlekjeks

Glutenfri sjokoladekake med godis til halloween

Glutenfrie frokost pannekaker

Cous cous salat med halloumi, rødbeter & mynte

Glutenfri grov pai med fetaost og spinat

NYHETSBREV

Skriv deg på vårt nyhetsbrev og få oppskrifter, tips og informasjon om nye produkter, tilbud og rabatter, rett i innboksen.