Pappa uten gluten
cous cous
glutenfri cous cous

Cous cous salat med halloumi, rødbeter & mynte

Denne digge salaten er et perfekt lunsjalternativ, eller du kan servere den som tilbehør til grillet kjøtt eller fisk. Du får kjøpt rødbetene ferdigkokt, men hvis du skal koke dem selv, trenger de over en time i lettsaltet vann. Cous cous er ikke så lett å finne i glutenfritt, men vi har en kjempegod og glutenfri cous cous i nettbutikken vår!

 

Porsjoner: 4 – Rask å lage  

  •  150 g glutenfri cous cous  
  • 100 g ferdigkokte rødbeter 
  • 1 rødløk, finhakkes 
  • 4 ss granateplekjerner 
  • 1 selleristang, finhakkes 
  • 1 ss frisk finhakket persille 
  • 2 ss frisk finhakket mynte 
  • 100 g halloumi, i terninger 
  • 2 ss ristede valnøtter, finhakkes  
  • 1 ss mynteblader til topping 

 

Dressing med appelsin og balsamico: 

  • 3 ss olivenolje 
  • saft og finrevet skall fra en appelsin 
  • 1 ss balsamico 
  • 1 ts honning 
  • ½ ss sterk sennep 
  • salt og nykvernet pepper etter smak 

 

  1. Kok cous cous som anvist på pakken. Dekk med et kjøkkenhåndkle og avkjøl til all væske er absorbert.  
  2. Varm rødbetene som anvist på pakken. Avkjøl og skjær i terninger. 
  3. Bland godt sammen alle ingrediensene, bortsett fra valnøttene, i en salatbolle. 
  4. Rist valnøtter i 1 minutt i en varm stekepanne. Pass på så de ikke brennes. 
  5. Bland sammen dressingen. Rør godt. 
  6. Server salaten toppet med mynte, dressing og ristede valnøtter. 

cous cous

#glutenfri #couscous #salat #halloumi #glutenfree #souscous #salad

Den store glutenfrie julebakeboka

Besøk vår nettbutikk

You Might Also Enjoy

Glutenfri cannelloni med kjøttfyll

, ,

Glutenfrie Dumlekjeks

Glutenfri sjokoladekake med godis til halloween

Glutenfrie frokost pannekaker

Cous cous salat med halloumi, rødbeter & mynte

Glutenfri grov pai med fetaost og spinat