Pappa uten gluten
Den store glutenfrie brødboka
Den store Den store glutenfrie brødboka

Den store glutenfrie brødboka

Da er den endelig her, folkens! Den store glutenfrie brødboka!

Her får du alt du ønsker deg av godt og næringsrikt brød, du får hemmelighetene for å lykkes med glutenfri brødbakst, mange nye metoder, og (mye) mer til!
Når du må leve glutenfritt kan det være utfordrende å finne gode og næringsrike ferdigbrød. Vi har derfor tatt med flere næringsrike brød laget på grovt mel, frø og kjerner, men også lyse brød med sprø skorpe som panini, loff og baguetter. I tillegg er alle metodene på brødbakst med, som eltefritt, surdeig, tangzhong og, vår nye favoritt , biga metoden!

Boken er en blanding av ønsker fra dere, nye oppskrifter og tips , samt noen gamle favoritter.

Har du savnet deilig surdeigsbrød som holder i dagevis på benken, gormet frøloff eller grytebrød med deilig sprø skorpe, solsikkebrød, gode grove brød som faktisk holder deg mett, surdeigsrundstykker eller panini som tar matpakken til nye høyder? Ja, da er dette boken for deg!

Vi har også denne gang med oss vårt helt eget #dreamteam bestående av vår fantastiske redaktør @anne_marie_lovenskiold , @friskforlag som igjen hadde troen på oss.  Dyktige @lente.no på design , som igjen har gitt boken det utrykket vi ønsket, @schwams for nok et lærerikt fotokurs , og @margrethemyhrer som åpnet det nydelige hjemmet sitt for å ta baksidefoto til denne boken.
Dere er helt fantastiske!

Forhåndssalget er nå i gang og du finner link til boksalget her:

Den store glutenfrie brødboka

Det er flere fordeler ved å kjøpe boken på forhåndssalget – Du får den da til maks rabatt og med fri frakt, samt at du blir med i trekningen av varer og mel fra nettbutikken vår, til en verdi av Kr 1500,-! Samt at hvis du bestiller boken innen tirsdag, sendes den ut onsdag, og da er det ikke lenge til du kan sette nybakt brød på hodet, du også.

Håper du liker boken vår! God bakst

Klem fra Yiannis, Elisabeth & Sevastianos

Den store glutenfrie brødboka

2 Responses

 1. Hei
  Er veldig glad for oppskriftene deres. Har fått mye godt bakverk. Kjøpte den nye Den store glutenfrie brødboka. Skulle prøve meg på solsikkebrød. Stemmer det med 270 gram grovt mel? Hos meg ble det suppe, måtte tilsette en. god del mel til for å få en grei deig. Noe jeg ikke har fått med, eller noe med melet. Brukte finax grovt mel.
  Mvh
  Arnt Østensen

 2. Hei 🙂 Flott bok, igjen!
  Jeg har stupt inn i den nå, tenker å prøve det meste av oppskriftene. I dag er det Middelhavs Grytebrød m oliven (kalamataoliven selvsagt) Jeg stussa på at det ikke stod noe olje i oppskrifta, bortsett fra den mengden oppgitt for å smøre hevebollen. Brødet står i ovnen nå, ser jo uforskamma flott ut, men føler jeg liksom har “glemt” en vesentlig ingrediens…
  Hva sier brødsjefen? Skal det være olivenolje i deigen?

  Takk for fine oppskrifter. Grovbrødet m masse frø (avbildet med en sildesalat tror jeg), det er vårt favoritt nistebrød. Jeg tilsetter også valnøtter, og av og til tørka tranebær. Smaker fabelaktig 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You Might Also Enjoy

Glutenfri cannelloni med kjøttfyll

, ,

Glutenfrie Dumlekjeks

Glutenfri sjokoladekake med godis til halloween

Glutenfrie frokost pannekaker

Cous cous salat med halloumi, rødbeter & mynte

Glutenfri grov pai med fetaost og spinat

NYHETSBREV

Skriv deg på vårt nyhetsbrev og få oppskrifter, tips og informasjon om nye produkter, tilbud og rabatter, rett i innboksen.