Nyhet - Besøk vår nettbutikk
her

Den store glutenfrie brødboka

Den store glutenfrie brødboka
Den store Den store glutenfrie brødboka

Da er den endelig her, folkens! Den store glutenfrie brødboka!

Her får du alt du ønsker deg av godt og næringsrikt brød, du får hemmelighetene for å lykkes med glutenfri brødbakst, mange nye metoder, og (mye) mer til!
Når du må leve glutenfritt kan det være utfordrende å finne gode og næringsrike ferdigbrød. Vi har derfor tatt med flere næringsrike brød laget på grovt mel, frø og kjerner, men også lyse brød med sprø skorpe som panini, loff og baguetter. I tillegg er alle metodene på brødbakst med, som eltefritt, surdeig, tangzhong og, vår nye favoritt , biga metoden!

Boken er en blanding av ønsker fra dere, nye oppskrifter og tips , samt noen gamle favoritter.

Har du savnet deilig surdeigsbrød som holder i dagevis på benken, gormet frøloff eller grytebrød med deilig sprø skorpe, solsikkebrød, gode grove brød som faktisk holder deg mett, surdeigsrundstykker eller panini som tar matpakken til nye høyder? Ja, da er dette boken for deg!

Vi har også denne gang med oss vårt helt eget #dreamteam bestående av vår fantastiske redaktør @anne_marie_lovenskiold , @friskforlag som igjen hadde troen på oss.  Dyktige @lente.no på design , som igjen har gitt boken det utrykket vi ønsket, @schwams for nok et lærerikt fotokurs , og @margrethemyhrer som åpnet det nydelige hjemmet sitt for å ta baksidefoto til denne boken.
Dere er helt fantastiske!

Forhåndssalget er nå i gang og du finner link til boksalget her:

Den store glutenfrie brødboka

Det er flere fordeler ved å kjøpe boken på forhåndssalget - Du får den da til maks rabatt og med fri frakt, samt at du blir med i trekningen av varer og mel fra nettbutikken vår, til en verdi av Kr 1500,-! Samt at hvis du bestiller boken innen tirsdag, sendes den ut onsdag, og da er det ikke lenge til du kan sette nybakt brød på hodet, du også.

Håper du liker boken vår! God bakst

Klem fra Yiannis, Elisabeth & Sevastianos

Den store glutenfrie brødboka
Pappa uten gluten
Aktiv, matglad familie som lager glutenfri mat grunnet Sevastianos med cøliaki.