Blog posts

1 desember og vi er klare for en glutenfri adventstid

1 desember og vi er klare for en glutenfri adventstid

Å leve med cøliaki
Pensjonisten Atlas er klar for jul..Not!

God morgen:) 1 desember og første luke i adventskalenderen er åpnet. Hos oss startet dagen før 6 da Sevastianos påsto at han ikke fikk sove lenger grunnet hoste, men jeg mistenker han for å være litt for spent på julekalenderen. Han kom tassende inn til oss med et digert smil, kalendergave i hånden og lys våken. Det var ikke annet å gjøre enn å sette over kaffen og forberede seg på tidlige morgner fra nå og frem til julaften. Da han var mindre våknet han 4 så dette er en  klar forbedring...

Uansett hva slags kalender du velger å ha til barna dine er det noe helt magisk med å våkne til forventningsfulle barn, selv om jeg personlig synes de burde drøye den til kl 8:)

Mange har lurt på hva slags sjokoladekalender som er trygge, og vi har kjøpt den vi kjøper hvert år til 10 kr på Kiwi. Den inneholder heller ikke spor av og er derfor helt trygg for Sevastianos som også reagerer på spor av.

Denne dagen skal brukes på å få Sevastianos frisk til morgendagens show på Chateau Neuf med bla gjengen fra Annie. Vi har kjørt på med ingefærshots, eplejuice med ingefær, grønn te med honning og sitron og nå står knust hvitløk i lunket vann for tur. Litt usikker på om det glir ned, men vi skal i i hvertfall prøve alt og alle tips mottas med (stor) takk.

Ønsker dere alle en strålende adventstid! Stor klem fra oss.

Hvordan startet dagen hos dere?

 

Pensjonisten Atlas er klar for jul..Not!
Pensjonisten Atlas er klar for jul..Not!

About the author

Aktiv, matglad familie som lager glutenfri mat grunnet Sevastianos på 10 år med cøliaki.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *