Blog posts

Glutenfritt sandwichbrød

Glutenfritt sandwichbrød

Bakverk, Brød/gjærdeig, Uncategorized

Altså dette toastbrødet må dere prøve!

Vi tester stadig nye oppskrifter og nå er vi igang med testing av nye brødoppskrifter med få ingredienser. Dette toast/ sandwichbrødet er en av de nye oppskriftene våre. Brødet er også eltefritt.

Brødet er perfekt til toast og ostesmørbrød. Og det viktigste; det smaker sånn som et helt vanlig toastbrød. Prøv selv og bedøm.

I følge Sevastianos er det det beste toastbrødet han har smakt….

Ingredienser til 1 brød:

  • 320 ml vann
  • 3 ts olivenolje
  • 300 g glutenfritt lyst mel
  • 1/2 pose tørrgjær
  • 1 knivsodd salt

1 ss olivenolje og vann til pensling.

Forvarm ovnen til 220 C . Når du setter inn brødet skrur du ned temperaturen til 200 C.

Sånn gjør du:

  1. Rør ut gjær i lunket vann og olivenolje
  1. Bland så de tørre og våte ingrediensene sammen til en jevn røre / deig. Deigen skal være klissete.
  2. Ha deigen over i en brødform med bakepapir og la det heve tildekket i minimum 1 time.
  3. Pensle med vann og olje før steking.
  4. Brødet stekes i cirka 40 – 45 minutter på 200C
  5. Ta brødet ut av formen og skru av temperaturen i oven. Sett inn brødet igjen med døren åpen i cirka 20 minutter til ovnen er avkjølt. Brødet skal avkjøles i ovnen.

#pappautengluten #denstoreglutenfriebakeboka #glutenfritt #toastbrød #sandwitchbrød #godtno #aktiv #trening #familie #pappa #utengluten #cøliaki #marathon #runner #foodblogger #glutenfree #toastbread #celiac

 

About the author

Aktiv, matglad familie som lager glutenfri mat grunnet Sevastianos på 10 år med cøliaki.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *