En slags Caesar salat:)

Denne salaten er kjempegod og med kylling, bacon, krutonger ( glutenfrie) og parmesan synes Sevastianos at det var sykt godt!:) Vi måtte fjerne noen av salatbladene og droppe dressingen men resten gikk ned. Twice😉

Ingredienser;

  • Salat, vi brukte isberg og  baby spinat
  • Kyllingfileet stekt i rosmarin, sitronpepper og havsalt
  • Sprøstekt bacon
  • Krutonger laget av glutenfritt brød
  • Dressing
  • Parmesan

Begynn med å skylle salaten i kaldt vann. Stek kyllingen i en panne med olivenolje. Krydre godt med det du liker best.

Bland salaten i en salatbolle med litt olje. Legg den over på tallerken. Skjær kyllingen i tynne skiver og legg den på tallerken med salat. Topp med sprøstekt bacon og krutonger. Ha over dressingen og godt med revet parmesan.

Voila!

 

Krutonger;

  • Krutonger lager du enkelt ved å steke de i litt olivenolje og havsalt. Dersom du vil droppe oljen kan du steke de i ovnen. Ca 180 grader

Dressing ( vår egen)

  • Saften av 1/2 sitron
  • 50 ml Olivenolje
  • 1 ss gresk yoghurt
  • 1 ts Dijon sennep
  • 1 fedd hvitløk
  • Sitronpepper og salt
Pappa uten gluten
Aktiv, matglad familie som lager glutenfri mat grunnet Sevastianos på 10 år med cøliaki.
Hurra! Boken vår 'Den store glutenfrie bakeboka' kan endelig bestilles!Trykk her for å bestille