ENDELIG kan vi avsløre hemmeligheten!

Jeg håper du har kjent på det selv: følelsen av å oppnå noe du har jobbet hardt for, drømt om, brukt all tiden og fokuset ditt på- og så skjer det, endelig! Som mange av dere har fått med dere har vi jobbet med et veldig spennende prosjekt den siste tiden. Egentlig kan vi si at vi har jobbet med dette siden bloggen ble startet. Det har nemlig vært en stor drøm fra dag én! Dere aner ikke hvor vanskelig det har vært å holde på denne hemmeligheten! Tro meg, det har holdt hardt å ikke kunnet dele bilder og tanker fra prosessen med dere, men nå får vi endelig fortelle dere hva vi har holdt på med:

Pappa uten gluten blir bok!!

Det er nesten så vi må klype oss i armen hele gjengen! Hadde det ikke vært for den intense skriveperioden, søvnløse netter, oppturer og nedturer, glede og frustrasjon hadde vi ikke trodd at dette faktisk er sant. At vi faktisk skal gi ut bok. Vi gleder oss enormt til at dere skal få se det ferdige resultatet.

Vi har lyst til å ha med dere med på siste innspurt av prosessen. Vi jobber nemlig med å gjøre alt klart for en unik mulighet for å sikre deg boka først, og samtidig få tilgang til bilder, nye oppskrifter og andre ting som blir med i boken. Kanskje kan din tilbakemelding gjøre en forskjell, så ikke glem å skrive deg på nyhetsbrevet nederst i innlegget. Du vil da få all "inside info" rundt boken før alle andre:-) 

Boken er et resultat av prøving og feiling i over 2 år. Vi har hele veien jobbet med å utvikle oppskrifter som skal være tilnærmet "vanlig" bakst slik at du ikke skal savne noe, selv om du må spise glutenfritt. Da Sevastianos fikk diagnosen cøliaki, var vi fast bestemt på at han skulle beholde matgleden og ikke mangle noe. Han kommer tross alt fra en over snittet matinteressert familie, og det har vært viktig for oss at han skal få samme maten som før, og at det skal smake akkurat like godt. Bloggen pappa uten gluten ble derfor startet som et sted vi kunne samle oppskrifter til Sevastianos, og etterhvert til alle dere som følger oss. Etter som oppskriftene ble flere og bloggen vokste, kom ideen om at dette måtte bli bok. Vi vil at flere skal få gleden av å kunne mestre det å bake glutenfritt!

Noen av de største utfordringene med å leve glutenfritt er nettopp bakst. Kjøkkenet vårt har i de siste to årene lignet mer på et laboratorium enn et kjøkken, men det har vært verdt hver eneste time, når resultatet har blitt en bok med hele 100 (!) oppskrifter på glutenfri bakst! Noen oppskrifter er gamle, noen er blitt justert etter tilbakemeldinger fra dere, og mange nye har kommet til. Den røde tråden er gode, enkle oppskrifter som alle kan mestre. Boken skal være for alle som spiser glutenfritt, og det perfekte hjelpemiddelet til de som må lære seg å lage det fordi noen i familien eller andre rundt lever glutenfritt. Vi skal i hvert fall gi den til flere i vår familie, slik at de kan bake glutenfritt når vi kommer på besøk:-)

En god bok er et resultat av godt teamwork. Vi er så heldige at vi har fått jobbe med de fantastisk fine folka i Frisk forlag som hadde troen på oss og som heldigvis sa ja til å lage boken vår. Vi trodde nesten ikke det var sant da vi fikk "go" fra de. Anne-Marie som ikke bare er redaktøren vår, men også den råeste dama i Oslo! Uten henne til å komme med innspill, vennlige push, oppmuntrende ord og stålkontroll hadde denne boken aldri blitt så bra som den har blitt. Vi fikk også med oss verdens beste team på foto og styling. Bildene er alt vi kunne drømt om og litt til.

(Forresten utrolig stas å kunne si ting som "redaktøren vår" og "forlaget vårt". Vi bruker det så ofte vi kan:-) #voksenpoeng

Sist men ikke minst, en stor takk til dere følgerne våre som kommer med innspill, heiarop og som daglig sørger for god stemning på bloggen. Uten deres positive tilbakemeldinger og varme ord hadde denne boken aldri blitt noe av. Vi er veldig takknemlige for at dere leser det vi skriver om, og at dere heier oss frem. Derfor håper vi dere vil være med videre i arbeidet med å gjøre boken ferdig. Vi skal dele både bilder og historier med dere fremover, og vi håper dere synes dette blir like bra ( og gøy) som det vi gjør!

Ved å skrive deg på mailinglisten under, vil du få et unikt innblikk i boken og historien rundt- før den kommer ut! Du får de nyeste oppskriftene først, hele historien rundt prosessen, fine bilder og mange kule nyheter, og selvfølgelig muligheten til å sikre deg boken når forhåndssalget starter!! Vi håper du skriver deg på og blir med oss videre på denne spennende reisen med å "bake" boken ferdig! Vi lover deg veldig mange kule nyheter fremover:-)

Stor klem fra Sevastianos, Elisabeth og Yiannis


Oppdatering

Boken er nå ferdig og kan bestilles på friskforlag.no/glutenfrie-bakeboka/

Pappa uten gluten
Aktiv, matglad familie som lager glutenfri mat grunnet Sevastianos på 10 år med cøliaki.
Den store glutenfrie julebakeboka: Få beskjed når salget starter!