Feriefølelse i hverdagen

Brødboksen

Ønsker du å gjenskape feriefølelsen anbefaler jeg deg å bestille frokost fra @brødboksen. De leverer frokost på døren hver dag, hele året rundt.

Og fy flate for ett konsept de har! Hatten av for Brødboksen som sørger for at vi har ferske, nybakte bakevarer og ferskpresset juice levert på døren lenge før de fleste av oss har rukket å få opp øynene. For mens vi sover står det ett team å presser juice, henter ut nybakte bakevarer å kjører det ut til oss. Det eneste vi trenger å gjøre er å legge inn en bestilling innen kl 24 (!!) kvelden før og vips, så våkner du til DEN hotellfrokosten!:)

Det var med ganske store forventninger jeg satte over kaffen , tuslet ut og hentet boksene. Og de innfridde 100% alle forventingene vi hadde. Det aller beste var å se hvor utrolig spennende Sevastianos synes det var. Han hadde store øyne da boksene ble båret inn og han kastet seg over de for å sjekke innholdet:)

Brødboksen har ett utrolig stort glutenfritt tilbud og bakevarene kommer fra @bakerhansen slik at vi kan være helt sikre på at dette er helt trygt for Sevastianos som har cøliaki. Det var utrolig godt å se hvor glad han ble for at alle boksene var trygge og inneholdt bare glutenfrie varer.

Vi slo oss løs å bestilte glutenfritt grovbrød, glutenfrie cookies, solsikkerundstykker, bringebær muffins og rørt jordbærsyltetøy. Ble også anbefalt å prøve nypresset appelsin og eplejuice og de er ett "must" i fremtidige bestillinger!

Dette kommer vi garanter til fortsette med og jeg sier som en av våre største aviser sa om Brødboksen; Hvorfor gjør ikke alle dette??

Ønsker du å bestille fra Brødboksen eller ta en titt på utvalget gjør du det enkelt her

/Sponset frokostlevering

brødboksen.no
Frokost levert på døren:)
Frokost levert på døren:)
pappautengluten.no

Både bokser og juice flaskene (husk å skylle de godt å ta av korken) kan leveres tilbake til Brødboksen for at de kan brukes på nytt.  Boksene kan du bare sette utenfor døren din igjen, så henter  de neste gang de leverer hos deg.
Ønsker du at de bare henter boksene, kan du bestille henting på samme måte som du bestiller brød. Bestill ‘Hent brødboksen min’, helt nederst i produktkatalogen

glutenfritt grovbrød fra Brødboksen og Baker Hansen
glutenfritt grovbrød fra Brødboksen og Baker Hansen
glutenfritt grovbrød
pappautengluten.no
Rundstyker med solsikkekjerner fra Brødboksen og Baker Hansen
Rundstyker med solsikkekjerner fra Brødboksen og Baker Hansen

Så unn deg litt feriefølelse og luksus i hverdagen du også ved å bestille fra Brødboksen. Du kommer ikke til å angre:)

Og ta deg gjerne ett minutt eller to til å sende en tanke til alle som jobber på spreng i løpet av natten for at vi skal våkne til dette...

God søndag!

#pappautengluten #brødboksen #bakerhansen #glutenfri #frokost #levering #feriefølelse #helg #familietid #aktiv #matglad #pappa #utengluten #cøliaki #cøliakiforeningen

Pappa uten gluten
Aktiv, matglad familie som lager glutenfri mat grunnet Sevastianos på 10 år med cøliaki.
Hurra! Boken vår 'Den store glutenfrie bakeboka' kan endelig bestilles!Trykk her for å bestille