Nyhet - Besøk vår nettbutikk
her

Forhåndssalget er i gang!!

Den store glutenfrie kokeboka
Den store glutenfrie kokeboka

Da har endelig forhåndssalget til "Den store glutenfrie kokeboka åpnet! Dette har vi ventet lenge på! Det er cirka en måned siden vi ble ferdige med alt materialet til boken, og siden det har vi egentlig bare ventet på denne dagen. Nå er den endelig her!

Det har vært en utrolig morsom, lærerik og tidvis en ganske slitsom prosess, men vi har kost oss masse underveis, og vi tror det gjenspeiler seg i boken. Også denne gangen har vi tatt med mange oppskrifter basert på deres ønsker, dere er jo tross alt det beste "testpanelet" man kan ha, og vi tror og håper boken inneholder alt dere har savnet, og mer til, med sine 125(!!) oppskrifter!

En av grunnene til at vi ønsket å skrive denne boken er at vi ikke har tall på hvor mange ganger vi har sett at Sevastianos har sett lengselsfullt på maten til andre. Hvor mange ganger han har hatt lyst til å spise det samme, men ikke kunnet. Det er nemlig ikke sånn at det “bare er å velge naturlig glutenfritt”. Noen ganger ønsker du å spise akkurat det samme som alle andre. Da vi laget boken inviterte vi venner av Sevastianos til å komme på prøvesmaking av all maten vi laget. Ingen av de trenger å spise glutenfritt, men dommen var enstemmig: Dette var sjuuuukt digg! Vi har heller ikke tall på hvor mange ganger under prosessen Sevastianos entusiastisk utbrøt “ Jeg trodde ikke jeg kunne spise dette jeg.” Det er den følelsen vi vil du skal skal sitte igjen med etter å ha laget oppskriftene i denne boken. Du kan nemlig kunne spise akkurat like digg mat som før.

I boken får du oppskrifter, tips og enkle grep som vil heve den glutenfrie hverdagsmaten din mange hakk. Det finnes mye godt i butikken som er naturlig glutenfritt, men det er i tillegg hyggelig å spise «erstatninger» av det du tidligere tok som en selvfølge: Deilige pizza- og pastaretter. Gode middager med saus og tilbehør.  Dumplings, steambuns, nudler og gryteretter. Panert kjøtt og fisk. Alt dette kan du fortsatt spise. Boken inneholder som sagt 125 enkle, rimelige og digge oppskrifter for hele familien. Vi har tatt utgangspunkt i at det skal være enkelt å lage og at det ikke skal koste "skjorta" å lage maten.

Boken inneholder oppskrifter og tips til frokost, lunsj, matpakker og middag, samt desserter og bakst. Vi har samlet alle våre favoritter , og noen "gamle" oppskrifter har  fått plass også i denne boken. I tillegg er flere oppskrifter merket "Raskt etter skoletid-unge kokker" for barn og unge som vil prøve seg frem på kjøkkenet. Det er også listet opp flere tips,  triks og snarveier for at hele familien enkelt skal kunne spise den samme digge maten.

Noen av Norges største matprofiler har også bidratt i boken, og kommet med utfordringer, forslag og innspill.  Det setter vi uendelig stor pris på!

En bok skrives jo ikke alene, og vi har nok engang med oss stjernelaget vårt: Redaktør Anne Marie Løvenskiold som har hatt stålkontroll på hele prosessen. Frisk Forlag som må være verdens fineste forlag. Marianne Eidal på design og Jon Marius Nilsson på redigering.  Så stolt og rørt over at dere igjen vil gi ut bok med oss! For et team vi er!!

Ved å forhåndsbestille boken får du den til maks rabatt (349,-), fri frakt, OG du får den før alle andre. I tillegg får du jo 125 digge oppskrifter:)

Trykk her for å forhåndsbestille "Den store glutenfrie kokeboka"

Vi håper at dere tar like godt imot denne boken som den forrige boken vår!

Stor klem fra oss

 

 

Den store glutenfrie kokeboka
Pappa uten gluten
Aktiv, matglad familie som lager glutenfri mat grunnet Sevastianos med cøliaki.