Pappa uten gluten
Fylte crêpes med ost og skinke
Fylte crêpes med ost og skinke

Fylte crêpes med ost og skinke

Fylte crêpes med ost og skinke

Fylte crêpes med ost og skinke  blir fort en favoritt for både små og store matelskere. Dette er en perfekt rett når du egentlig ikke har lyst til å lage middag, men bare har lyst på noe digg. Perfekt til frokost, lunsj, middag og kveldsmat.

Vi har fylt disse med ost, skinke og kremost, men lag gjerne et vegetarisk alternativ, eller brukt noen rester av middagen e.l. Her er det egentlig bare  fantasien som stopper deg.

Holdbarhet

Vi anbefaler deg kun å steke så mange som du skal spise, oppbevar ev. resten av røren i kjøleskapet, eller frys den ned.

Glutenfritt mel

Vi bruker nå kun eget mel i oppskriftene våre, Pappa uten gluten, glutenfritt mel , men dette utelukker ikke andre melsorter dersom du har de stående. Glutenfrie pannekaker kan lagets på både grovt og fint mel, eller en blanding av disse. Dersom du bruker et grovere mel må du nok justere med litt ekstra væske.

(Porsjoner: 4 (8 crepes) – Rask å lage)

Fylte crêpes med ost og skinke

 • 3 egg
 • 1 ss sukker
 • 3 dl lyst glutenfritt mel
 • ½ ts salt
 • 3 dl melk
 • 3 ss smør til steking

Fyll

 • 200 g strimlet skinke
 • 200 g revet ost, gjerne blanding cheddar og gulost (hold av 50 g til topping)
 • 8 ss kremost
 • ½ ts paprika el. grillkrydder
 • salt og pepper etter smak
 1. Forvarm ovnen til 170 °C.
 2. Visp sammen egg og sukker. Ha i mel, salt og melk. Rør til du har en jevn røre. Stekes i litt smør i en varm stekepanne. Crepesene snus når de har en gyllen farge. Legg ferdigstekte crepes til side.
 3. Smør 1 ss smøreost på hver pannekake, tilsett skinke og ost. Topp med paprikakrydder, salt og pepper.
 4. Rull sammen, eller brett som på bildet, de fylte crepesene og legg dem over i en ildfast form, topp med resten av osten og stek i 8–10 minutter, eller til osten har smeltet.

 

Fylte crêpes med ost og skinke
Fylte crêpes med ost og skinke

 

*Dette innlegget er merket annonse da vi har brukt lenke til Pappa uten gluten´s eget mel  i oppskriften på fylte crêpes med ost og skinke.

Vi i Pappa uten gluten har også gitt ut fire bøker med glutenfrie oppskrifter og gode tips til hvordan du lykkes med glutenfrie mat og bakst. Link til alle bøkene våre finner du her:

Bakeboka; Den store glutenfrie bakeboka
Kokeboka; Den store glutenfrie kokeboka
Brødboka; Den store glutenfrie brødboka
Juleboka; Juleboka

#pappautengluten #glutenfri #glutenfrie #glutenfritt #frokost #lunsj #middag #pannekaker  #crepes #utengluten #cøliaki #marathon #runner #cooking #weekend #breakfast #luch #dinner #glutenfree #food  #celiac #senzaglutine  #nogluten

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You Might Also Enjoy

Glutenfri cannelloni med kjøttfyll

, ,

Glutenfrie Dumlekjeks

Glutenfri sjokoladekake med godis til halloween

Glutenfrie frokost pannekaker

Cous cous salat med halloumi, rødbeter & mynte

Glutenfri grov pai med fetaost og spinat

NYHETSBREV

Skriv deg på vårt nyhetsbrev og få oppskrifter, tips og informasjon om nye produkter, tilbud og rabatter, rett i innboksen.