Gluten/ heve og eltefritt parmesanbrød

Dette glutenfrie ostebrødet er enkelt å lage og passer perfekt som turmat i påsken. Det beste er at det hverken trenger å eltes eller å heve, så dette lager du praktisk talt mens de andre smører skiene.

Du trenger:

  • 200 gr glutenfri lys melblanding
  • 3 ts bakepulver
  • 1 knivsodd salt
  • 3 egg
  • 50 gr revet parmesan
  • 200 gr gresk yoghurt
  • 80 gr melk
  • 3 ss olivenolje

Bland alle de tørre ingrediensene i en bakebolle, og de øvrige ingrediensene i en annen bolle. Rør sammen hver for seg. Ha i de tørre ingrediensene i den andre bollen å rør sammen til du har en litt klissete deig. Smør en brødform med litt olje og ha i deigen. Riv gjerne litt parmesan over før steking. Stekes i forvarmet ovn 180 C i ca 45 minutter.

Lykke til!

Pappa´n til Sevastianos

#pappautengluten #kapersoliven #glutenfritt #brød #aktiv #matglad #pappa #utengluten #cøliaki #marathon #running #daddy #cooking #homemade #glutenfri #food #celiac #cøliakiforeningen #påske #turmat #godtno #nrkmat #matbloggsentralen

 

Pappa uten gluten
Aktiv, matglad familie som lager glutenfri mat grunnet Sevastianos på 10 år med cøliaki.
Bestill Den store glutenfrie kokeboka her. Fri frakt og maks rabatt. Trykk her for å bestille