Pappa uten gluten
Glutenfri pizza fra Fria

Gluten/ og laktosefri pizza fra Fria glutenfritt

Pizza fra Fria glutenfritt
Pizza fra Fria glutenfritt

Finnes det noe bedre enn en god pizza? Vi har testet Fria sin glutenfrie pizza og dommen fra Sevastianos er klar: Sykt god! Bunnen er bakt i stenovn og pizzaene er både laktose/-og glutenfri.

Vi har prøvd pizza margherita og en med mozzarella og skinke:

 


Glutenfri Pizza fra Fria
Glutenfri pizza fra Fria

Fria glutenfritt sin produksjon ligger i Gøteborg, men pizzaen produseres i Spania. Den lages i stenovn og fryses umiddelbart, så her snakker vi fersk frosset.

På pizza margherita la vi på litt ekstra spekeskinke og basilikum. Den smakte helt nydelig. Eller som Sevastianos sa; Sykt god, akkurat som på restaurant. Tror det er den beste anmeldelsen man kan få av en på 8 år:)

Glutenfri pizza fra Fria

Ønsker du mer informasjon om Fria og deres produkter kan du se her eller besøke (og like) Facebook siden deres på Fria glutenfritt Norge.

Pappa´n til Sevastianos

#pappautengluten #friaglutenfritt  #glutenfri #pizza #margherita #aktiv #matglad #pappa #utengluten #cøliaki #cøliakiforeningen #spons #marathon #running #daddy #cooking #glutenfree #food #celiac

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You Might Also Enjoy

Glutenfri cannelloni med kjøttfyll

, ,

Glutenfrie Dumlekjeks

Glutenfri sjokoladekake med godis til halloween

Glutenfrie frokost pannekaker

Cous cous salat med halloumi, rødbeter & mynte

Glutenfri grov pai med fetaost og spinat

NYHETSBREV

Skriv deg på vårt nyhetsbrev og få oppskrifter, tips og informasjon om nye produkter, tilbud og rabatter, rett i innboksen.