Glutenfri baguette

Glutenfri Baquette

Dette er en veldig enkel oppskrift på baguetter. Den ble til i mangel på flere ingredienser, og den er laget på flere typer melrester vi hadde stående i skapet.

Mange spør om dette med mel i oppskrifter. En god regel er at jo grovere eller mer fiberrikt mel du bruker jo mer væske trenger du. Når vi skriver lyst mel i oppskriften er det viktig at du bruker en lys type mel og ikke bruker et grovere. Da må du i hvertfall justere med mer væske og du vil antageligvis ikke få samme resultatet.

I går ønsket Sevastianos seg hjemmelagde baguetter til rekene, da var det bare å sette i gang.

Som sagt dette er denne oppskriften laget på “slump” og forskjellige melrester men du finner flere oppskrifter på Baguetter her

.

#pappautengluten #glutenfrie #baguetter #glutenfri #trening #familie #pappa #utengluten #cøliaki #godtno #marathon #runner #daddy #cooking #glutenfree #baguettes #bread #foodblogger #coockbook #celiac

Pappa uten gluten
Aktiv, matglad familie som lager glutenfri mat grunnet Sevastianos på 10 år med cøliaki.
Forhåndssalget har åpnet for vår nye bok! Få boken før lansering med fri frakt og maks rabatt. Trykk her for å bestille